10 Beste Datingsites – Datingsitevergelijker

door Lotte
hater

💖 Datingsitevergelijker: de 10 Beste Datingsites 2022 💖

Welkom bij de datingsitevergelijker van LotteLust. Op deze pagina kun je allerlei Nederlandse en Belgische datingsites met elkaar vergelijken. Kies jouw wensen, registreer je vrijblijvend bij jouw datingsite naar keuze en starting dating!

Beste datingsites van 2022

Beste datingsites aanbod anno 2022 is zo groot, dat je als single lady door de bomen het bos niet meer ziet. Een beetje het gevoel wat je hebt, als je in de supermarkt bent, en je al tien minuten staat te twijfelen over een pak hagelslag. Maar, daar hebben wij nu de oplossing voor gevonden: de datingvergelijker. Deze handige tool kun je afstemmen op jouw datingwensen, zodat je precies het resultaat krijgt waar jij naar op zoek bent.

beste-datingsites 2017 vergelijken

Beste datingsites ervaringen

Het aanbod van de onder andere Pepper, Lexa, Nieuwerelatie.nl, e-Matching.nl, Opzoeknaarjou.nl, Match4Me, 50plusmatch.nl, Relatieplanet en Second Love met elkaar worden met elkaar vergeleken.

Datingsites worden vergeleken op basis van twee scores:

  1. Een score bepaalt de relevantie voor de door jouw geselecteerde doelgroep. Deze relevantie is subjectief en heeft als doel om bezoekers te helpen een de site te vinden die bij de selectiecriteria past.
  2. De tweede score is gebaseerd op de opties die de datingwebsite aan haar bezoekers biedt, de prijs van de abonnementen en het aantal personen dat zich via de datingvergelijker bij deze website heeft aangemeld. Deze tweede score heeft als doel de kwaliteit van de website weer te geven.

Datingsitevergelijker handleiding

Voorkeur

Ben je op zoek naar een man of een vrouw? En is er een bepaalde leeftijdscategorie dan kan je dan hier in de filter aangeven. Hier zal de grootste schifting plaatsvinden.

Wat zoek je?

Is er een specifieke wens waar je naar op zoek bent in een datingsite dan kun je dat hier aangeven. Je kunt hier de volgende keuzes aan vinken: algemeen, christelijk, homo- / bisexueel, opgeleid, ouders (single), senioren dating, erotisch daten. Heb je hierbij geen specifieke wens kun je de vink gerust weglaten.

Intenties

Naar onze mening is dit een hele belangrijke filter. Het gaat namelijk aan wat je doel is bij de inschrijving bij een datingsite. Om er voor te zorgen dat er geen grote verschillen zijn in de verwachtingen van de dater is hiervoor deze filter. Je kan hier een keuze maken uit: daten, relatie, sex, vreemdgaan en vriendschap.

Opties

Als laatste filter kun je hierbij een filter kiezen in de praktische mogelijkheden die de datingsite jouw te bieden heeft. Hierbij kun je verschillende opties kiezen, namelijk: app beschikbaar, videochat mogelijk, persoonlijkheidstest, keurmerk, mobiele pagina en evenementen.

Lees hier onze 5 leukste artikelen over daten

Lees hier onze sexy date verhalen

Ook radar heeft onder een testgroep een onderzoek gedaan naar de beste datingsites. In onderstaande video kun je de resultaten van het onderzoek terugvinden.

Dating ervaring

Heb jij ervaring met datingsites en wil jij jouw ervaring met ons en andere LotteLust bezoekers delen? Stuur dan een mail naar redactie@lottelust.nl.

datingsites vergelijken

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy