Celebs die on stage intiem werden met hun fans

door Saar

Het zou je vast niet ontgaan zijn, Enrique Iglesias stond 9 november on stage in de Ziggo Dome in Amsterdam. Enrique, bekend door zijn zwoele Spaanse stem, nam de tekst ‘I can be your hero baby, I can kiss away the pain‘ wel heel letterlijk. De 39-jarige Josephina uit Eindhoven was de gelukkige fan die uit het publiek werd getrokken door mister Iglesias himself om vervolgens een heftige tongsessie en public te laten zien. 

Enrique can take Josephine’s breath away

 

Robbie Williams

Robbie Williams bracht tijdens een concert in 2003 een fan naar hogere hemelen door eerst in haar oor te zingen en haar vervolgens vol te zoenen on stage!

Robbie – such a saint but such a whore? 

Michael Jackson

Michael Jackson beleefde zijn eigen Thriller door een te gretige fan op het podium te nemen. Deze vrouw wilde echter niet meer weg en moet van het podium begeleid worden door de bewaking.

The King of Pop vindt deze fan helemaal top.

De vrouwelijke celebs lijken wat braver te zijn dan Enrique, Robbie en Michael. Zo komt bij Katy Perry alleen een kusje op de wang vanaf bij een mannelijke fan. Rihanna daarentegen was niet zozeer in voor een zoensessie met een fan, maar ging meteen een stukje verder door hem een sensuele lapdance te geven.

Rihanna windt er geen doekjes omheen…

 

Sommige celebs zoeken niet de liefde bij fans in het publiek, maar op het podium.. The queen of pop ‘Madonna’ is wellicht de meest besproken celeb als het gaat over intieme momenten met collega’s.

Justin, back in 2003 toen net de ex-lover van Britney, lijkt een verbitterde toeschouwer tijdens dé kus 

 

Wat zou jij doen als je een vriend/vriendin hebt, maar de kans hebt om met je idool te zoenen?

 

Beeld: youtube.com

 

Meer over seks, liefde & celebrities?

#penisgate: nog 5 groot geschapen acteurs

De 5 heetste zoenscènes op een rijtje

Koppels doen bekende kusscènes na

 

 

 

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy