Bekijk hier de eerste trailer van Fifty Shades Freed

door Julia

Het is nog even wachten op de derde, en alweer laatste, boekverfilming van Fifty Shades of Grey. Maar vandaag krijgen we alvast een voorproefje; de eerste trailer van Fifty Shades Freed is namelijk vrijgegeven!

 

In Fifty Shades Freed, die ook rond Valentijnsdag in de bioscoop verschijnt, nemen Christian en Anastasia de grote stap; de lovebirds gaan trouwen.

 

Weddingbells

Wat natuurlijk niet heel plotseling komt, aangezien Mr. Grey zijn liefje aan het eind van deel II Fifty Shades Darker, ten huwelijk vroeg. In de derde film krijgen we Ana en Christian dus te zien als gelukkig getrouwd stel, wederom met zweepjes en al. Als huwelijkscadeau benoemt Grey Ana tot directeur van de uitgeverij Seattle Independent Publishing, die later bekend zal staan onder de naam: Grey Publishing.

De newlyweds leiden een rustig leven in Seattle, tot hun prille geluk wordt verstoord door Anastasia’s voormalige baas Jack Hyde. Je weet wel die creep die haar in het tweede deel probeerde te versieren. Jack staat ineens voor de deur en hij is uit op wraak.

 

Trailer

Bekijk hieronder de eerste beelden van Fifty Shades Freed, het allerlaatste deel van de Fifty Shades trilogie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CgJxB2REPr0

 

 

Synopsis

Fifty Shades Freed is de verfilming van het gelijknamige boek van schrijfster E.L. James. In februari 2015 kwam de eerste film, Fifty Shades of Grey, uit waarin het verhaal wordt verteld van multimiljonair Christian Grey die verliefd wordt op literair studente Anastasia Steele. De twee beginnen een seksuele relatie, maar al snel komt Anastasia erachter dat Christian bizarre voorkeuren heeft. Hij houdt van BDSM en sadomasochistische rollenspellen. In februari 2016 verscheen het tweede deel Fifty Shades Darker.

Net als de tweede Fifty Shades-film, is ook de derde geregisseerd door James Foley, bekend van de serie House of Cards.

 

Bron: YouTube
Beeld: YouTube

Meer Fifty Shades of Grey nieuws lees je hier:

Zien! De teaser voor Fifty Shades Freed

De top 10 Fifty Shades Darker liefdesquotes

4 must-do’s voor een Fifty Shades Darker-avondje

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy