Foodies opgelet: deze kruiden werken libidoverhogend

door Lotte

Staat jouw sexleven op een laag pitje? Ren naar de dichtbijzijnde supermarché en duik het kruidenschap in. Kruiden? Jazeker! Zijn de libidoverhogende chocolade en mosselen niet jouw smaak? Verhoog je sexdrive (en die van je vriendlief) dan met kruiden! 

Fenugriek zaad

Deze aromatische zaadjes zorgen ervoor dat het lichaam meer testosteron aanmaakt. Mannen die hun libido willen verhogen kunnen dit ingrediënt dus in hun maaltijd verwerken.

Kardemom

Kardemom bestaat uit een groene peul gevuld met kleine zwarte zaadjes met een intense smaak. In India is kardemom een belangrijk ingrediënt in vlees-en groentegerechten. Kardemom geeft energie en helpt tegen vermoeidheid. Na het eten van dit ingrediënt ben je dus zeker niet te moe zijn voor een vrijpartij.

Kruidnagel

Kruidnagel warmt het lichaam op en dat kan natuurlijk nooit kwaad in de slaapkamer. Ook helpen kruidnagelen tegen geestelijke en fysieke vermoeidheid.

Venkel

Door het eten van venkel maakt lichaam een oestrogeen-achtige stof aan die estirol heet en deze stof heeft een positief effect op je libido.

Ginseng

Mannen die lastig een erectie krijgen kunnen ginseng in hun eten verwerken want dit kruid verhoogt de potentie.

Saffraan

Saffraan heeft een rustgevende werking en zorgt ervoor dat je gemakkelijk ontspant. Daarnaast schijnt ook saffraan een positieve werking te hebben op je libido.

Nootmuskaat

Ook met nootmuskaat kan de potentie bevorderen. Een teveel aan nootmuskaat heeft echter weer een nadelig effect. Dit zou namelijk hallucinaties kunnen veroorzaken.

Gember

Het wordt al duizenden jaren gebruikt voor het maken van drankjes en staat bekend om het opwekken van liefdesgevoelens. Het heeft vaatverwijdende eigenschappen. Dat betekent dus dat het bloed beter doorstroomt naar bepaalde lichaamsdelen.

 

 

Meer libidoverhogende tips:

Is jouw huis ook toe aan een grondige beurt?

Libido verhogen? Van deze maaltijd krijg je zin in sex

4 gekke hacks voor betere sexytime

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy