In deze steden hebben vrouwen de beste sex

door Julia

Een keer per week sex zou genoeg zijn voor een gelukkig sexleven. Maar eigenlijk gaat het niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Waar op de wereld hebben vrouwen nou echt de beste sex? LotteLust zocht het voor je uit.

 

In onze zoektocht stuitten we op een onderzoek van Lazeeva, een bedrijf dat zich richt op erotisch entertainment. Het onderwerp van het onderzoek was; de tevredenheid van vrouwen over hun sexleven.

 

De top 10

Aan het experiment deden 450.000 vrouwen mee, in de leeftijd van 18 tot 70 jaar, afkomstig uit diverse wereldsteden. De volgende vraag stond centraal:

Waar ter wereld hebben vrouwen de beste sex?

 

Uit de resultaten kwam deze top 10:

 1. Antwerpen – België
 2. Warschau – Polen
 3. Brussel – België
 4. Amsterdam – Nederland
 5. Rotterdam – Nederland
 6. Utrecht – Nederland
 7. Gent – België
 8. Sao Paulo – Brazilië
 9. Rio de Janeiro – Brazilië
 10. Los Angeles – Amerika

Als we zo naar het lijstje kijken, kunnen we concluderen dat wij als Nederlandse vrouwen best trots mogen zijn. Ook al zijn de vrouwen uit Antwerpen dan het meest tevreden over hun sexleven, met drie steden in de top 10 hebben wij ook niks te klagen. Mits je dan in of rondom Amsterdam, Utrecht of Rotterdam woont natuurlijk.

 

Positiviteit

Als het gaat om hoe positief mensen over sex zijn opgedeeld in wereldsteden, komt Parijs als beste uit de bus. Wat natuurlijk niet geheel onverwachts is, de Franse hoofdstad wordt niet voor niks de stad van de liefde genoemd. Vreemd vinden wij wel dat Amsterdam in dit lijstje het slechtste scoort:

 1. Parijs – Frankrijk
 2. Rio de Janeiro – Brazilië
 3. Londen – Engeland
 4. Los Angeles – Amerika
 5. Berlijn – Duitsland
 6. New York – Amerika
 7. Sao Paulo – Brazilië
 8. Las Vegas – Amerika
 9. Ibiza stad – Ibiza
 10. Amsterdam – Nederland

Daarentegen zien we ineens wel drie Amerikaanse steden opduiken; Los Angeles, New York en Las Vegas. Maar als het aankomt op tevredenheid zien we de Amerikaanse vrouwen niet terug in de top 10.

 

Seksueel onbevredigd

De steden waarin de vrouwen het minst tevreden zijn over hun sexleven liggen voornamelijk in Azië, om precies te zijn China. De top drie bestaat uit Chengdu (hoofdstad van de Chinese provincie Sichuan), Guangzhou (Kanton, hoofdstad van Guangdon) en Shanghai. Daarop volgen Tokio (Japan), Cork (Ierland), Hong Kong, Perth (Australie), Helsinki (Finland) Oslo (Noorwegen), en als laatste de hoofdstad van China: Peking.

 

Pro LGBT

Lazeeva heeft de deelnemers aan het onderzoek ook gevraagd naar hun opinie wat betreft LGBT oftewel Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender. De meest LGBT vriendelijke steden zijn als volgt:

 1. Londen – Engeland
 2. Toronto – Canada
 3. Berlijn – Duitsland
 4. Parijs – Frankrijk
 5. Madrid – Spanje
 6. Montreal – Canada
 7. Rio de Janeiro – Brazilië
 8. Stockholm – Zweden
 9. Melbourne – Australië
 10. San Francisco – Amerika

Best wel shocking dat Amsterdam niet eens in dit rijtje voorkomt, en dat terwijl in Nederland het eerste legale homo-huwelijk plaatsvond. Hoewel… mannen durven nog steeds niet hand in hand over straat te lopen, vanwege het homogeweld.

 

Wat vind jij van deze resultaten? Ben je het ermee eens of niet? Laat het me weten in de comments!

 

Bron: Lazeeva
Beeld: Simon Lohmeyer, Pinterest

Meer over sex en steden:

Top 3 sexstandjes volgens nieuw onderzoek

Deze mensen hebben het vaakst orale sex

De lekkerste mannen vind je in deze steden

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy