Man vraagt vrouw ten huwelijk bij Starbucks Schiphol

door Julia

Dit verhaal bewijst maar weer eens dat romantiek nog springlevend is. In een modern jasje weliswaar, want als plek voor een aanzoek is de Starbucks waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Voor deze man wel.

 

Austin Mann en Esther Havens hebben elkaar namelijk ontmoet bij s‘werelds bekendste koffieketen, logisch dus dat hier het aanzoek plaats moest vinden.

 

Traditie

Hun ontmoeting is inmiddels zes jaar geleden, maar Austin heeft de traditie al die jaren in stand gehouden. Iedere keer dat hij een Starbucks bezocht op een luchthaven, liet hij een briefje achter voor zijn vriendin. Waarna Havens het briefje vond, geplakt onder de tafel of verstopt in een kussen.

starbucks

Het aanzoek

Austin vond het tijd worden om de volgende stap te nemen in zijn relatie met Esther. Hij wilde haar ten huwelijk gaan vragen. En waar kon dat ook anders dan bij de Starbucks? Omdat de twee elkaar op Schiphol hadden ontmoet, was dit voor Austin dé plek voor het aanzoek. De plek waar het allemaal begon. Dus toen Esther voor werk in Amsterdam was, stuurde Austin haar wederom een bericht dat er een briefje op haar lag te wachten bij de Starbucks op Schiphol. Eenmaal daar aangekomen ontdekte de vrouw dat er geen briefje lag, maar dat haar vriend er zelf stond met een boeket tulpen in zijn linkerhand en een ring in zijn rechterhand. Austin ging op zijn knieën en vroeg Esther ten huwelijk. Ze zei meteen ‘ja’.

 

Bron: Starbucks
Beeld: Pinterest

 

Meer opvallend nieuws:

Regelmatig klaarkomen kan prostaatkanker voorkomen

Eng nieuws voor vrouwen met een hormoonspiraal

Onenighstands leiden vaker tot meer dan 1 nacht

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy