Onderzoek: betere sex met een booty call?

door Lotte

Volgens deze formule heb je een langetermijnrelatie nodig voor een toporgasme, maar nieuw onderzoek zegt juist weer dat booty calls de beste sex ever opleveren. Interessant…

De wetenschappers van de University of West Florida hadden 300 studenten opgetrommeld. De vraag was welk type sex het meest bevredigd was: booty calls, onenightstands en serieuze relaties. Hoofdonderzoeker Peter Jonason en collega’s vroegen de studenten welke sexuele handelingen ze hadden gedaan tijdens deze type relaties. Dat varieerde van penetratie en orale sex tot knuffelen, handjes vasthouden en zoenen.

Casual sex

Het bleek dus dat casual sex over het algemeen goede sex is, maar in een friends-with-benefits relatie is het bevredigender dan tijdens een onenightstand. Best logisch, want hoe langer je elkaar kent hoe beter je weet wat de ander lekker vindt in bed.

Booty call minder emotioneel

Ook bevestigde het onderzoek dat booty calls minder emotioneel friends with benefits booty callwaren dan serieuze relaties. Bij een booty call is het meer een geval van erin en eruit, geen knuffelsessies en kusjes.

Waarom leidt een booty call tot betere sex?

Dit betekent natuurlijk niet dat sexytime in een serieuze relatie boring is. We kunnen ons wel voorstellen dat booty calls wel spannender en daarom hetere vrijpartijen opleveren. De voorwaarde van een booty call relatie is sowieso dat het goede sex moet zijn.

Bij een relatie bijvoorbeeld is het ook van belang maar zijn andere factoren die ook meetellen. Daarnaast is sex hét doel van friends with benefits, dus er wordt veel meer geïnspireerd. Zoals we in dit artikel hebben geleerd, is met onderzoek bewezen dat experimentele sex opwindender is.

Zit je wel in een relatie en wil je hetere sex?

Bron: PopSugar / Beeld: Tumblr

 

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy