Opgelet: 500 single mannen gezocht voor LINDA.festival

door Redactie

Genieten van een festival en tegelijkertijd je nieuwe liefde tegen het lijf te lopen? Lexa en LINDA. helpen de singles op het LINDA.festival daarom graag een handje bij het zetten van de eerste stap. Naast raad en daad van datingcoaches krijgen 500 leuke, single mannen gratis toegang. En door de rode, knipperende hartjes weten singles elkaar in een heartbeat te vinden.

 

Maar hoe weten deze leuke mannen op het LINDA.festival een potentiële date tussen deze 16.000 vrouwen te vinden? Je herkent de singles aan een rood knipperend hartje. Zo is een eerste kennismaking (al dan niet met wat hulp van een vriend of vriendin) weer een stap dichterbij. Singles die nog wat extra dating tips kunnen gebruiken, kunnen een bezoekje brengen aan het EHBD (‘Eerste Hulp Bij Daten’) loket. Daar staan er datingcoaches klaar om singles tips te geven voor het vinden van een onvergetelijke date.

 

Single and ready to mingle?
Wil jij je nieuwe liefde op het LINDA.festival ontmoeten? Meld je hier aan en wie weet ga jij gratis naar het LINDA.festival op 29 of 30 september in Zaandam.

Meer over daten:

10 originele date ideeën die niet saai zijn

De eerste date #1: “Yes! Eindelijk een an die het initiatief neemt”

Vijf belangrijke tips die iedere vrouw moet onthouden tijdens het daten

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy