Waar of niet: is dit de formule voor een geweldig orgasme?

door Lotte

Wil je elke keer een spetterend orgasme tijdens het sexen? Dat is geen rocket science, volgens erotiek winkel Ann Summers. Ze hebben twee formules bedacht voor het perfecte orgasme: een voor de man en een voor de vrouw.

In de zogenaamde formules staat beschreven wat er bij een vrouw of man nodig is om klaar te komen. Dusse… wil ’t ff niet lukken. Dan pak je deze formules erbij.

Maar even serieus. De formule is ontstaan uit antwoorden van 1.000 vrouwen en 600 mannen (apart verschil?) uit een uitgebreid onderzoek.

Geweldig orgasme voor vrouwen

Zie hieronder de formule voor de vrouw en de man. Bij de vrouw valt op dat stress een orgasmekiller is. Wel helpt een glaasje wijn, voorspel en sexspeeltjes. Verder zou het bij langetermijnpartner makkelijker zijn te climaxen.

formule voor orgasme vrouwen

Geweldig orgasme voor mannen

Hoe verrassend: bij mannen is het een ander verhaal. Een pornovideo, zijn twee favo sex standjes (doggy style en cowgirl), potje glijmiddel erbij. Deze hadden we niet zien aankomen. Een langetermijnpartner zou wonderen doen bij de man, lief! De grootste orgasmekiller voor de man is te veel alcohol.

formule voor orgasme mannen

We zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van deze formules voor een geweldig orgasme: kan kloppen of bullshit?

 

Bron: Metro.co.uk / Beeld: Tumblr

 

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy