Porna: tedere en opwindende vrouwenmassage

door Hanna

 

Vrouwenmassage

Wat zenuwachtig en onwennig stapt ze door de grote voordeur van het pand, aangekomen bij het appartement drukt ze op de bel en ze voelt haar hart sneller kloppen. De deur gaat open en ze wordt gaat zitten op een stoeltje om te wachten op wat komen gaat. Het stoeltje staat in een donkere en een beetje Oosters ingerichte ruimte. Op van de zenuwen wacht ze totdat er een mooie vrouw komt aangelopen in een oranje kimono die haar een hand geeft en haar meeneemt door een donkere gang die enkel wordt verlicht door een aantal kaarsjes. Ze wordt een kamer ingeleid en krijgt een zwarte kimono aan en gevraagd of ze de rest hieronder uit wil doen en op het bed wil gaan liggen wat eveneens omringt is met kleine kaarsjes. Ze gaat op haar buik liggen met de kimono over haar rug en en billen heen.

Als de andere vrouw binnen komt lopen wordt deze kimono al snel van haar lichaam afgedaan en daar ligt ze dan, naakt.. te wachten op een massage van een vrouw. De olie wordt er bij gepakt en dan begint de massage waar ze zo nieuwsgierig naar was. Als snel blijkt het inderdaad niet te gaan om een keurige hand rug massage, nee deze vrouw gebruikt haar hele lichaam. Met haar borsten glijd ze over haar benen, rug en billen. Deze massage blijft niet alleen bij het masseren van haar rug, billen en benen..

Deze erotische massage brengt enorme passie, tederheid en opwinding. Een video waarbij je je helemaal voor kunt stellen hoe je je in haar situatie zou voelen.

 

Wil je meer sexy erotische massasage porna video’s?

Sexy fullbody massage vol passie

Lesbische massage leidt tot orgasme

Hotstone massage en meer tussen mooie vrouwen

Ben jij onder de indruk van deze video? Laat het ons weten door een anoniem een reactie achter te laten of door op het hartje te klikken.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy