Porna: lesbische vrouwen hebben een intens orgasme

door Hanna

Intens orgasme

Niemand kent het vrouwelijke orgasme zo goed als een andere vrouw. Wat voelt er fijn? Hoe krijg je het meest intense orgasme? Deze vrouwen weten wel hoe dat werkt en zorgen ervoor dat de vrijpartij resultaat in een intens orgasme voor beide vrouwen. Interessant aan deze video is dat het eigenlijk bestaat uit twee verschillende porna video’s in één.

De duidelijke overeenkomst van deze video’s is dat allebei de lesbische stellen elkaar een ontzettend fijn en opwindend orgasme bezorgen en zij doen dat beide via de g-spot. De g-spot en de clitoris worden allebei zacht en sensueel gestimuleerd waardoor het klaarkomen extra intens is. Je ziet dat de vrouwen echt klaarkomen in tegenstelling tot sommige andere video’s. Zo zie je dat ze vergeet dat ze gefilmd wordt maar helemaal opgaat in het gevoel wat door haar hele lichaam heen schiet.

 

Zou je meer van deze opwindende lesbische porna video’s willen zien?

Deze video laat zien hoe deze vrouwen enorm van elkaar genieten: lesbisch stel heeft sex met passie

De volgende video is twee prachtige vrouwen die hun vakantie uitgebreid vieren: zomersex met knappe vriendinnen.

Meer behoefte aan een spannend hetero stel? Bekijk dan de video: passievolle sex van opwindend stel.

 

Wij zijn altijd erg nieuwsgierig naar jouw mening. Wat vind jij van deze video of heb je andere goede tips, laat het ons weten en stuur een mail naar redactie@lottelust.nl of klik op het hartje als jij dit een top filmpje vond.

2 reacties

Judith 28 juni 2016 - 06:33

Jammer dat veel filmpjes het niet (meer) doen. Verder wel een leuke site!

Beantwoord
Lotte 5 juli 2016 - 17:54

Hi Judith, Leuk te horen dat je enthousiast bent over de website. We hebben inderdaad last van technische problemen, omdat we hebben gekozen voor een beveiligde omgeving. We werken hard om dit zo snel mogelijk te fixen :-).

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy