10 foods voor in de slaapkamer

door Felice

We kennen allemaal de hilarische scène uit Sex & the City waarin Samantha met zelfgemaakte sushi op haar lichaam ligt te wachten op haar Valentijnsafspraakje. Toen moesten we er misschien hard om lachen, maar eigenlijk is het helemaal niet zo’n gek idee! Heb je een vaste routine met je partner en raak je uitgekeken op het vaste riedeltje? Misschien is dit dan wel iets voor jou! Hier zijn 10 foods voor in de slaapkamer to spice things up!

Honing

Honing is super sweet & sticky, dus perfect om sensueel van je partner af te likken. Niet alleen is honing fijn tegen keelpijn, maar het brengt je ook meer in de stemming. Een stofje in honing zorgt er namelijk voor dat je een flinke dosis oestrogeen en testosteron in je lijf krijgt. Een lepeltje honing in de thee kan wonderen verrichten!

Slagroom

Hoewel slagroom in de slaapkamer misschien een beetje cliché is, is het toch uitstekend om tijdens de sex te gebruiken. Het is zacht, zoet en het plakt minder erg dan bijvoorbeeld honing.Voorbereid zijn is het halve werk. Wil jij niet in een plakkerig bed liggen na een steamy session, dan kan slagroom helpen bij een plezierige avond.

Waterijsjes

Waterijsjes zijn ontzettend leuk om mee te experimenteren in de slaapkamer. Je kunt bijvoorbeeld je partner tijdens orale sex een ijskoude verrassing geven. Ook kun je heel uitdagend een demonstratie geven van een blowjob. Waterijsjes zijn echter niet geschikt voor penetratie: de suiker kan de pH-waarde van je vagina verstoren.

Chocolade siroop

Brengt chocolade ons allemaal niet in een super romantische mood? Lik het van het lichaam van je partner af. Niet alleen is het opwindend voor jou en je partner, het smaakt ook nog eens delicious!

slaapkamer

Aardbeien

Je kunt sex ontzettend sexy maken met aardbeien. Je kunt de aardbeien van het lichaam van je geliefde af eten of verleidelijk stukjes afbijten. Het is een heerlijke zoete, verfrissende treat en ook nog eens gezond!

Ananas

Vind jij de sperma van je lover niet zo lekker smaken? Geef hem dan voor de sex ananas. Ananas zorgt er namelijk voor dat lichaamsvocht zoeter wordt, dus ook sperma. Je kunt ook een fruitsmoothie maken met onder andere ananas erin. Hierdoor zorg je dat je genoeg vocht binnen krijgt waardoor je minder kans hebt op hoofdpijn en prikkelbaarheid. De koolhydraten en de vezels in het fruit zorgen ervoor dat je energiek blijft, en dat is natuurlijk wat je wilt tijdens een wilde nacht!

slaapkamer

Mango

Mango heeft een zomerse vibe, een verfrissende geur en de smaak is lekker zoet, maar niet overweldigend. Voed elkaar kleine stukjes tijdens jullie voorspel. Mango zorgt er tevens ook voor dat je lichaamsvocht zoeter wordt. Het is een gezond dessert en misschien wel een gamechanger in bed!

Sushi

Met sushi in de slaapkamer kun je Samanta uit Sex & the City nadoen! Verdeel de sushi over je lichaam zodat je partner het van je af kunt eten. Verras je lover met een totaal andere sushi bar!

Oesters

Misschien is dit voor sommige mensen echt een no go, omdat oesters een bepaalde smaak en structuur hebben die jij wellicht niet lekker vindt. Oesters is ook vaak een gerecht wat je moet leren eten en waarderen. Je kunt het sensueel maken met de manier waarop je ze eet. Niet alleen zien oesters er fancy uit, er zit ook een stofje in waar je opgewonden van wordt! Slurp it away!

Grapefruit

And last, but not least… de grapefruit techniek! Grapefruit is namelijk hét stuk fruit wat je als een do-it-yourself (sex)toy kunt gebruiken. De grapefruit kan worden gebruikt tijdens een blowjob. Deze ’techniek’ is bedacht door Denise Walker, beter bekend als Auntie Angel. De grapefruittechniek is – door haar – een (berucht) begrip geworden! In een filmpje legt ze precies uit hoe je de grapefruit gereed maakt en gebruikt tijdens een pijpbeurt. Volgens Auntie moet elke man een keer ‘gegrapefruit’ worden. Je plaatst de grapefruit als een soort ring om de penis heen en beweegt deze op en neer. Je kunt je partner tegelijkertijd pijpen. Je vriend zal in ieder geval heel verrast zijn!

slaapkamer

Meer over food:

Foods die perfect zijn vóór het hebben van orale sex

Foodies opgelet: deze kruiden werken libidoverhogend

Van deze 5 summerfoods krijg je zin in sex

Beeld: Unsplash

1 reactie

Nikki 2 maart 2020 - 23:54

Love deze lijst!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy