10 redenen waarom een man met humor geweldig is

door Julia

Van een mooi bord kun je niet eten, zeggen ze. Maar als we het over aantrekkingskracht hebben, denken we vaak alleen maar aan iemand z’n looks. Raar eigenlijk, want humor is hetgeen wat iemand ontzettend aantrekkelijk kan maken. Ik ga je vertellen waarom.

 

Je kent het wel, je bent net aan het daten met een leuke jongen en je vertelt je vriendinnen enthousiast over hem. Het eerste wat ze vragen is, oh heb je een foto van hem? Ik ga echt niet ontkennen dat looks er niet toe doen, maar er is een eigenschap die we vaak vergeten en eigenlijk veel belangrijker is; humor! Iemand die je kan laten lachen is namelijk mega aantrekkelijker, helemaal op de lange termijn.

 

#1 Zelfverzekerd

Een man met humor is altijd zichzelf, hij trekt zich niks aan van wat anderen van hem of zijn humor vinden. Vinden ze het niet leuk? Jammer dan. Hij is zelfverzekerd en dat maakt hem zo sexy.

 

#2 Ongedwongen

Hij weet hoe hij situaties meteen een stuk ongemakkelijker maakt. Hij kan lekker gek doen, neemt zichzelf niet zo serieus en stelt jou daarmee op je gemak.

 

#3 Blijvend

Looks zullen op de lange termijn vervagen, maar humor blijf je altijd houden. Als jullie oud en gerimpeld zijn lig je nog steeds in een deuk om zijn grapjes.

 

#4 Mood changer

Hij weet als geen ander hoe hij je moet opvrolijken. Als je thuiskomt van een zware dag op werk en je bent helemaal kapot, kan hij nog een lach op je gezicht toveren. Je voelt je direct stukken beter.

 

#5 Positief

Een man met humor is vaak ook een optimist, in elke moeilijke situatie vind hij wel een lichtpuntje.

 

#6 Avontuur

Never nooit een saai moment als je met hem bent. Wat jullie ook aan het doen zijn, hij zorgt er voor dat je de tijd van je leven hebt. Leven met hem voelt als een groot avontuur.

 

#7 Goeie start

Zeg maar dag tegen je ochtendhumeur, met een grapjas naast je word je altijd vrolijk wakker.

 

#8 Gezond

Voel je een beginnend griepje aan komen? Breng dan wat tijd door met je grappenmaker. Lachen stimuleert namelijk je imuunsysteem, oftewel het zorgt voor een betere weerstand. Hij is dus niet alleen vermakelijk, maar ook goed voor je!

 

#9 Charmant

Humor maakt een man heel charmant en dat zal niet alleen jou opvallen, maar ook je vriendinnen en je familie. Zij zullen binnen no time net zo dol op hem zijn als jij.

 

#10 Slim

Mannen die de lachers op hun hand hebben, blijken vaak ook intelligenter te zijn. En we zijn het er allemaal wel over eens dat een slimme man ontzettend sexy is.

 

Bron: Elite Daily
Beeld: Pinterest

 

Meer over mannen:

– Dit vinden mannen buiten de slaapkamer opwindend

– Mannen met een baard zijn perfect relatiemateriaal

– Zo denken mannen over voorspel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy