3 tips voor spannendere chats in een datingapp

door Lotte

We hebben een echte haat-liefdeverhouding met datingapps. Het ene moment heb je de tijd van je leven en het andere moment verwijder je de app uit pure afschuw. Het hangt allemaal af van de mensen die je ontmoet en je gesprekken die je hebt. Kunnen jouw chats wel een pepertje gebruiken? Check deze tips.

Originele openingszin

Op een datingapp wordt er binnen milliseconden bepaald of iemand wel of niet een match met je wilt zijn. Een eerste indruk is dus cruciaal. Je profiel moet dus een goede weerspiegeling van jezelf zijn. Je wilt immers dat iemand je leuk vindt om jouw uitstraling. Het tweede indruk is het eerste dat je naar elkaar stuurt. Met “hoi, hoe gaat het?” ga je niet veel vissen vangen. Kies iets originelers, pak iets uit zijn of haar profiel en benoem dat. Bonustip: wacht niet te lang met het gesprek starten. Je match is je anders snel weer vergeten.

Flirt met emoji’s

Na de eerste uitwisseling van koetjes en kalfjes, is het tijd om te flirten. Ben je niet zo goed met woorden of ben je geen flirtgenie? No problemo. Emoji’s kunnen dat gewoon voor jou doen. Een emoji’s zegt meer dan duizend woorden. Hierbij wat suggesties:

🍑📞 = booty call

📺❄️ = Netflix & Chill

🍑✋ = billenkoeken of spanking

🚿😏 = ik heb zin in douchesex

Sidenote: Niet iedereen waardeert het als je in de eerste minuut gelijk je liefde voor spanking of douchesex te kondigen. Tast af waar de ander wel of geen zin in heeft. Dat scheelt jou ook weer een blauwtje lopen.

Chatten op video

Vermoeide vingers van al het chatten met verschillende mensen? Bij sommige datingapps zoals het nieuwe LOVOO is het mogelijk om live te gaan en zo het gesprek aan te gaan. Je kunt in één klap een hoop mensen bereiken en het is een stuk ‘echter’. Mensen die je enthousiast zijn over je video’s kunnen zich zelfs als fan aanmelden en je waardering geven.

LOVOO: social medium én datingapp

Tinder-moe? Neem een kijkje op LOVOO. Deze nieuwe app komt uit Duitsland en is al in 15 landen beschikbaar. Sinds 2011 is LOVOO de plek om nieuwe mensen te leren kennen. Voor een nacht, voor een paar maanden, een jaar of misschien voor de rest van je leven. De datingapp is niet alleen bedoeld om nieuwe vlammen te vinden, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Je kunt het zien als een combinatie tussen een datingapp als Tinder en social media als Instagram, maar dan beter.

– Een groter, handig overzicht met mogelijke matches. Geen eindeloos geswipe meer.
– Chatten zonder een match te zijn met een goede icebreaker.
– Een lijst met algemene matches naar jouw smaak en een buurtlijst met interessante mensen vlakbij jouw locatie.
– Streamen: net als op andere social media kun je live video’s bekijken en zelf streamen. Je favorieten kun je volgen, zodat je niks mist.
– Beloningen: als dank voor de leuke streams kunnen virtuele cadeaus (diamanten) worden uitgedeeld. Zo kun je elkaar stimuleren om meer toffe video’s te maken.

Lijkt LOVOO je wat? De app is beschikbaar in de App Store en Play Store.

lovoo

Beeld: Unsplash

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met LOVOO.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy