By 

4 standjes voor pegging


Zijn jij en je lief toe aan een spannend avontuurtje in de slaapkamer? Draai de rollen is om en probeer pegging een keer uit. Het juiste speeltje en een overdosis glijmiddel bij de hand? Dan kunnen jullie experimenteren met de volgende standjes voor pegging!

Bend over boyfriend

Laat je lover zich – op welke manier dan ook – voorover buigen, zodat je makkelijk toegang hebt tot zijn behind. Jullie kunnen dit via de doggy style doen, staand (tegen de muur) of half liggend op de bank. Jij bent misschien al bekend met het kwetsbare gevoel van dit standje, maar de kans is groot dat dit helemaal nieuw is voor hem. Hij wordt aardig blootgesteld, dus wees voorzichtig en blijf met elkaar communiceren. Go slow, laat hem je begeleiden. Het is belangrijk dat hij zich compleet ontspant, dus probeer hem ook te kalmeren met kusjes, strelingen en lieve woordjes. Tip: als jullie kiezen voor een staande ovatie en je bent een paar koppen kleiner dan je lief, is het een goed idee om je hakken tevoorschijn te toveren!

Sexy surrender

Laat hem plat op zijn buik liggen, met zijn armen over zijn hoofd. Op deze manier geeft hij zich volledig over aan jou. Hurk over hem heen en vind je weg naar zijn gevoelige plekje. Je kunt hem vervolgens ook op zijn zij laten liggen. Lepeltje lepeltje kan heel intiem zijn. Al knuffelend sexen! Het komt zelden voor dat een man alleen dankzij anale stimulatie tot zijn hoogtepunt komt. Als je erbij kunt, kun je hem tegelijkertijd aftrekken of hij kan zichzelf Je kunt hem ‘belonen’ door hem om te draaien en hem een hand- of blowjob te geven.

Manly missionaris

Draai hem op zijn rug en klim bovenop ‘m. Dit standje is enorm intiem, omdat jullie elkaar diep in elkaars ogen aan kunnen kijken. Ook heeft hij toegang tot jouw voorgevel en clit. Zijn jullie toe aan meer pit? Hij kan zijn benen in de lucht gooien, in jouw nek leggen of tegen je borst aanhouden. Op deze manier is diepe penetratie mogelijk. Dit kan een enorme psychologische turn on zijn voor je lief, gezien deze posities normaal gesproken andersom worden uitgevoerd. Vind de juiste vibe, zodat jullie jezelf er beiden volledig in kunnen verliezen.

Lovely lap

Laat hem – op welke manier dan ook – op je schoot zitten. Je kunt bijvoorbeeld plaatsnemen op de rand van het bed, op de bank of een stoel. Op deze manier kan je lief de diepte en het tempo bepalen. Wanneer jullie elkaar facen, is het extra intiem. Jullie kunnen elkaar aankijken, zoenen en sexy reacties van elkaars gezicht aflezen. Reversed = uitzicht op zijn achterwerk. En als hij een klein beetje voorover buigt heb jij volledige toegang tot jouw clit. Je kunt natuurlijk ook lekker achterover liggen en hem je laten berijden. Laat jullie fantasie de vrije loop en kom erachter welk standje jullie beiden als fijn ervaren!

 

Geen pegging? Meer tips om je vriend te pleasen:

Doorbreek de sleur: 5 tips om je vriend te verrassen

7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

De 10 grootste sexfantasieën van mannen

 

Beeld: Unsplash.com 
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

vrijvraag eerste keer
Hoe kan ik de eerste keer goed doen? – VrijVraag #39
April 05, 2019
Waarom zoenen tijdens de sex absoluut onmisbaar is
April 03, 2019
wat-is-pegging
Wat is pegging? – VrijVraag #37
March 22, 2019
after workout
Porna: After workout sex
March 01, 2019
zwembad
Porna: Sex bij het zwembad
February 28, 2019
orale sex standjes
Heet: 6 orale sex standjes
February 27, 2019
Sexting dossier: de do’s en don’ts
February 23, 2019
solosex geweldig-
10 redenen waarom solosex geweldig is
February 13, 2019
luie-sex-standjes-moe
5 sex standjes perfect voor lazy days
February 07, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *