5 mannen vertellen – hun afknappers

door Redactie
0 reactie

Als vrouw blijft het natuurlijk interessant om te horen wat mannen leuk, geil en spannend vinden. Om jullie een klein beetje meer inzicht te geven in die oh zo fascinerende mannen breintjes, hebben we een aantal heren wat vragen over sex voorgelegd. En de antwoorden delen we natuurlijk met jullie, in deze vierdelige reeks.

In het eerste deel beantwoorde de vijf mannen wat de allerbeste seks was die ze ooit gehad hadden. In deel twee vroegen ze wat zij een echte afknapper vonden op seksueel gebied. Ook hier liepen de antwoorden (gelukkig!) behoorlijk uiteen. Als je van je eigen vent wil weten wat hij als afkapper ziet, vraag het hem dus vooral zelf. Toch is het leuk om een kijkje in het brein van deze vijf mannen te krijgen!

Mick (25) vertelt:

“Afknappers zijn toch wel de standaard dingen zoals een slechte hygiëne. Ik vind het vreselijk als iemand uit haar mond stinkt. Ook is het super belangrijk om een goede klik te hebben. Als dit ontbreekt, vind ik sex vaak niet zo plezierig. Je moet je beiden op je gemak voelen en weten dat er wederzijds respect is. Voor de rest ben ik zeer open minded. Het enige waar ik echt niet voor open sta zijn dingen met bloed of uitwerpselen. Ik ben er ook geen fan van om vastgebonden te worden dus als iemand meesteres wil spelen, kan ze beter een ander zoeken. Een vrouw die super dominant is in de slaapkamer is voor mij een instant afknapper.”

Joey (44) vertelt:

“Mijn afknappers zijn vrij simpel; zeesterretjes, slechte zoeners en vrouwen die roken voor het zoenen. Zeesterretjes zijn dames die letterlijk als een zeester in bed gaan liggen. Ze liggen op hun rug, doen niks, bewegen niet mee; niks seksueels aan. Dames die niet kunnen zoenen is voor mij ook een echte afknapper. Er is niets lekkerder dan samen heerlijk kunnen zoenen, dit maakt de sex voor mij extra opwindend. De laatste is roken voor het zoenen. Ik rook zelf niet en ik vind het in principe niet erg als anderen dat wel doen maar als je net je sigaretje hebt gerookt sta ik niet te springen om met je te zoenen want dat smaakt niet best.”

Benjamin (30) vertelt:

“Haar! Met een net streepje kan ik nog wel leven maar ik vind lichaamshaar bij vrouwen gewoon niet zo verzorgd. Benen, oksels, kutjes; wat mij betreft mag het allemaal lekker kaal. Uiteraard zorg ik er zelf ook voor dat alles fris, schoon en netjes getrimd is.”

Samir (25) vertelt:

“Ik heb hier lang over na moeten denken, ik kan geen dingen bedenken die ik op voorhand al niet zou willen uitproberen. Ik ben altijd op zoek om mijn seksuele horizon te verbreden. Het enige wat mij te ver zou kunnen gaan is scat (Scat komt van scatology; de studie die zich richt op uitwerpselen. Een scat fetish noemen we dus ook wel poep-sex). Natuurlijk zijn er dingen waar ik een beetje op afknap zoals een slechte persoonlijke hygiëne, maar dan neem je toch samen een douche. Kan ook spannend zijn.”

Jasper (33) vertelt:

“Ik houd niet zo van meiden die maar willen blijven tongen tijdens sex. Zeker als je niet verliefd bent vind ik dat iets te romantisch. Tijdens een one night stand bef ik random meiden ook niet. Ik vind beffen super intiem en zou dat alleen doen als ik een meisje echt leuk vind. Sta ook niet te springen als een vrouw SM dingetjes wil uitproberen en een vinger in mijn kont is uit den boze.”

Meer lezen:

5 mannen vertellen – De beste sex

6 dingen waar mannen zich voor schamen

6 fabels over mannen en sex

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy