5 mannen vertellen: hun fantasieën

door Redactie
0 reactie

Als vrouw blijft het natuurlijk interessant om te horen wat mannen leuk, geil en spannend vinden. Om jullie een klein beetje meer inzicht te geven in die oh zo fascinerende mannen breintjes, hebben we een aantal heren wat vragen over sex voorgelegd. En de antwoorden delen we natuurlijk met jullie, in deze vierdelige reeks.

Tot nu hebben deze vijf mannen al verteld over hun beste sex ervaring, wat zij afknappers vinden en hun lievelingsstandje. In dit vierde en laatste deel van deze serie, vertellen ze over hun seksuele fantasieën. Ook al zeggen sommigen al heel wat fantasieën te hebben afgewerkt!

Mick (25) vertelt:

“Ik heb al heel wat fantasieën afgevinkt, waardoor ik het een lastige vraag vind. Wat nog op mijn wishlist staat is om een keer met een heel bekend model of wereldster het bed in te duiken. Hoe ik het voor mij zie is dat ik haar tegenkom in een luxe hotel bar in Amsterdam. Ik zit daar na een lange werkdag een lekkere cocktail te drinken aan de bar en hoor haar naast me een Penicillin bestellen. Ik geef haar een compliment over haar cocktail keuze en we raken in gesprek. Dat ene drankje worden er al snel een stuk of 4 en we voelen de seksuele spanning groeien. We besluiten om af te sluiten met een glas champagne. Waarna ik in haar oor fluister of ik een kamer zal boeken om met elkaar een wilde nacht te beleven. Als ik moet kiezen met wie dan zeg ik met volle overtuiging Isha van Dijk. Het aller liefst zou ik natuurlijk met haar daten, maar als het om een ultieme fantasie gaat, komt het wel hier op neer. Of het realistisch is durf ik niet te beantwoorden. Onwaarschijnlijk misschien wel, maar zeg nooit nooit. Ik ben er in mijn leven achter gekomen dat dromen en fantasieën kunnen uitkomen als je het niet verwacht.”

Joey (44) vertelt:

“Nou ik ben een bofkont want ik heb al een aantal fantasieën waar gemaakt. Zoals sex op het strand van een onbewoond eiland in de Caribbean met een hete Colombiaanse dame, tot lid worden van de mile high club, trio’s, kwartetjes en hete nachten met een internationaal bekende dame. De fantasie die ik nu heb is een nacht met mijn celeb crush, Ana de Armas kunnen doorbrengen. Of dit realistisch is? Nou niet echt, maar durf te dromen zeg ik maar.”

Benjamin (30) vertelt:

“Seks in het bos of op het strand vind ik top. Het geeft een lekker vrij gevoel en het is natuurlijk spannend omdat je de kans loopt betrapt te worden. In Nederland heb ik het al wel eens gedaan maar zou het ook zeker willen uitproberen in de jungle of op een tropisch strand. Ik denk dat ik zodra het kan maar een tripje naar Bali ga boeken. Een andere fantasie van me is om naar bed te gaan met Pamela Anderson of een pornstar. Eens kijken of die meiden in het echt ook zo geil zijn.”

Samir (25) vertelt:

“Ik wil er even bij zeggen dat ik altijd de dominante ben geweest in bed. Ik vind het heerlijk om het voortouw te nemen en krijg van mijn partners te horen dat het me ook natuurlijk afgaat. Toch heb ik een geheime, vrij onderdanige fantasie die ik graag een keer in vervulling zou willen zien gaan. Ik zou een keer door een vrouw gepegged willen worden. Het is niet iets waar je makkelijk over begint voordat je afspreekt omdat dat niet als ‘normaal’ wordt gezien. Het zaadje is ooit door internet in mijn hoofd geplant en sindsdien ben ik nieuwsgierig gebleven. Als ik in een relatie zit waarin experimenteren hoog in het vaandel staat, wil ik het zeker een keer op tafel gooien, maar vooralsnog staat het niet in mijn Tinder bio.”

Jasper (33) vertelt:

“Ook al is het iets dat ik al eerder gedaan heb, fantaseer ik de laatste tijd toch weer vaak over een trio. Het mooiste uitzicht van de wereld blijft toch twee meiden die tegelijk aan je lul likken. De laatste tijd ga ik minder uit en sta ik niet meer elke week op een wilde after, dus is het wat lastiger om twee meiden tegen te komen die wel in zijn voor een avontuurtje maar wie weet heb ik binnenkort nog een keer geluk.”

Meer over mannen:

5 mannen vertellen – De beste sex

6 dingen waar mannen zich voor schamen

6 fabels over mannen en sex

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy