5 must have speeltjes voor in je nachtkastje

door Lotte
0 reactie

Speelgoed voor volwassenen. Wie geniet er niet van een goede sextoy op zijn tijd? Ben je (nog) niet zo thuis in de sexspeeltjes wereld of heb je zin in een nieuwe aanwinst? Voeg deze exemplaren vooral toe aan je wishlist.

De tarzan

Een staafvibo is de ‘instap vibrator’. Perfect voor beginners. Hiermee kun je even wennen aan wat een speeltje kan en doet. Een echte must have is daarna echt een Tarzan vibrator. Een staafvibrator die roteert plus een clitorisstimulator in de vorm van een dolfijntje, konijntje of vlinder trilt op je clitoris. De standen kun je apart van elkaar aan- en uitzetten dus je kunt hebt helemaal zelf de controle.

must have speeltjes

Deze Tarzan Vibrator van Good Vibes is het Speeltje van de maand juli bij LotteLust.

De koppeltoy

De meeste speeltjes zijn voor solo gebruik, maar een koppeltoy is een echte must. Hier kunnen jullie samen van genieten. Een van de bekendste  –  de We-Vibe. Een dubbele vibrator die zowel op je G-spot als je clitoris trilt, terwijl er nog ruimte over is in je lovebox voor je vriend. Check hier de 5 beste koppeltoys.

must-have-koppeltoys

De handboeien

Een speeltje hoeft geen vibo te zijn om jouw sexlife een extraatje  te geven. Hoe fout het er ook uit ziet… handboeien zijn een goed begin van een spannende avond.

De high-quality toy

Net als met fashion, moet je in je nachtkastje een mix van goedkoop hebben. Het is het echt waard om eens te sparen voor een high-quality toy van topmerken zoals We-Vibe, Swan, Lelo en Doxy. Zo’n vibrator gaat veel langer mee en is echt een cadeautje voor jezelf (of voor jullie samen).

De fun vibrator

Sex is fun en daar hoort een gekke/creatieve/rare toys ook bij. In de vorm van een banaan, een geisha vrouwtje, metallic love balls of macarons.

Meer over sexspeeltjes:

Zo neem je je sextoys veilig mee op reis

De beste sextoys voor vrouwen van dit moment

Speeltje van de maand: Leda Rabbit vibrator

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy