De 5 spannendste rollenspellen en hoe ze je doet

door Chiara
0 reactie

Toe aan meer spanning tussen de lakens? Een beetje verbeelding is all it takes. Met wat fantasie creëer je een podium voor een spannende scene. Yes, we hebben het over rollenspellen! Je kunt nu natuurlijk voor het voor de hand liggende zusterpakje gaan (ook heel sexy!), maar de volgende rollenspellen zijn ook zeer zeker de moeite waard!

Meneer de agent

Altijd al een keer the ultimate bad girl uit willen hangen? Dan is dit je kans. Jouw lover is de strenge agent die jou aan moet pakken vanwege je criminele gedrag. Hoe meer je tegenstribbelt, hoe dominanter hij wordt. Slaat hij je in de boeien, drukt hij je tegen zijn politiewagen of moet hij je fouilleren? Misschien probeer je wel onder een boete uit te komen… Alles is mogelijk, dus laat jullie fantasie de vrije loop!

Sexy vreemden

Jij zit verveeld op een kruk aan de bar met je drankje te spelen, als er ineens een enorm lekker ding voor je staat. Jullie maken een praatje en flirten wat af. Na een paar drankjes vraagt hij je ten dans en fluister je zachtjes in zijn oor dat je wel zin hebt in een avontuurtje. Een onenightstand was nooit eerder zo hot!

Een harde les

Onder de rollenspellen is ‘de leraar en de leerling’ wel een een vleugje cliché, maar daarom niet minder sexy… Docenten en studenten samen is a big no go, en juist daarom extra spannend. Een onvoldoende zorgt ervoor dat je alles uit de kast haalt om er een paar puntjes bij te sprokkelen. Dit leidt tot wel heel sexy taferelen op het bureau.

Sensuele stimulans

Gesloopt na een productief dagje op de werkvloer? Je besluit een massage te boeken. De masseur blijkt wel heel sexy te zijn. Je vindt het dan ook alles behalve vervelend dat zijn hand af en toe wel heel dicht richting je slipje terecht komt. Dit verhaal eindigt maar met één ding: a very happy ending!

Op ‘t witte doek

Iedere vrouw heeft wel een favo romcom met een specifieke scène waarbij er (hoe vaak deze ook al is herhaald) hevig wordt gezwijmeld. Knikkende knietjes?! Waarom speel je deze scene niet gewoon een keer na in een rollenspel? Een passionele zoensessie in de regen als Noah en Allie uit The Notebook of een stomendhete vrijpartij in een auto à la Jack en Rose.

A post shared by LotteLust.nl (@lottelust.nl) on

Geen rollenspellen? Probeer deze tips:

7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

De 5 beste sex standjes voor wilde sex

Lange relatie? Met deze 5 tips vergroot je de seksuele spanning

Beeld: Tumblr

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy