De 10 ergste, meeste hilarische sex blunders die je ooit gehoord hebt

door Lotte

Sex blunders… Iedereen is wel eens onhandig in bed: een kopstoot hier, een scheetje daar. Het zijn niet onze trotse momenten, maar als we er maar (ook al is het een week later) keihard om kunnen lachen.

We vroegen ruim vijftig vrouwen naar hun aller-, allerergste sex blunders. Er zaten heel veel hilarische tussen, maar we kwamen uiteindelijk tot deze 10 blunders.

De volgende 10 blunders zijn True Stories. Hand op ons hart.

1. Buikspieren

“Toen ik een jaartje of 16 was, had ik mijn eerste vriendje. We hadden pas kort ‘verkering’. Hij was blijkbaar nogal onder de indruk van mijn buikspieren. Dus toen we samen naakt in bed lagen, zei hij: ‘Je hebt echt een mooie buik, span je spieren eens aan.’ Dus ik, stoer als ik was en gevleid door zijn complimentje, spande zo hard als ik kon mijn buikspieren aan. Wat er toen kwam, was geen blokjesbuik, maar een reeks aan knetterende scheetjes.”

2. Schoonmoeder

“Ik had net een gloednieuwe boyfriend. Zijn moeder (die ik nog niet had ontmoet) was een weekendje weg dus wij hadden het huis voor ons alleen. We deden het in elke hoek van elke kamer. Op een gegeven moment was ik hem aan het pijpen. Voordat hij klaarkwam trok hij per ongeluk terug en kwam zijn – eh – goedje terecht op mijn T-shirt. Geen ramp natuurlijk. Ik liep naar beneden om een doekje te pakken en wie staat daar: ZIJN MOEDER! Ze was eerder teruggekomen van haar weekendje weg. Ze worp een snelle blik om mijn sperma-shirt en stelde zich voor met de meest ongemakkelijk gezichtsuitdrukking die ik ooit heb gezien ‘Dus jij bent de nieuwe vriendin van …?’.”

3. Spanking

“Ik en mijn toenmalig vriend waren vroeg wakker die dag. We zouden zijn broertje uitzwaaien, maar we hadden nog wel een halfuurtje tijd te doden voordat we op moesten. Dus tja, wat doe je dan? Een vluggertje natuurlijk. Nog met het licht uit, klom ik bovenop hem. In de heat of the moment merkten we niet dat zijn vader binnen kwam om ons wakker te maken voor het afscheid. Lollige vader als hij was, wilde hij zijn zoon een tets op zijn kont geven om hem uit bed te schoppen. In het donker zag hij niet dat ik het was, dus in plaats daarvan kreeg ik een spanking…”

4. Squirten

“Squirten heeft mij altijd al gefascineerd, dus tijdens sexytime met mijn scharrel deed ik nogal mijn best. Dus toen er een vloeistof uit mij spoot tijdens het klaarkomen, was hij helemaal onder de indruk. Ik schrok, maar hij zei gelijk: ‘Wow, je hebt gesquirt.’ Dus ik volhouden: ‘Ja, wauw dat is de eerste keer’. Wat hij niet wist, was dat ik eigenlijk super high was van het blowen en gewoon het bed onder gepist had.

En dan nu de ergste. Ga even zitten en zet je ontbijt/lunch/avondeten weg.

5. Filet Americain

“Mijn vriend en ik wilden de sex wat spannender maken dan normaal. Dus we besloten iets met eten te doen. We keken in de koelkast, maar we hadden echt niks. Behalve nog wat filet americain. Gelukkig vonden we dat allebei lekker dus er kon niks misgaan, toch? Dat dachten we. Ik deed wat filet op zijn eikel en begon dat er af te likken. Andersom deed hij hetzelfde op mijn borsten, et cetera et cetera. Toen alles eraf was, hadden we nog gewone ‘sex-sex’. Geen vuiltje aan de lucht. Twee maanden later… ik had de laatste tijd wat last van een rare lucht uit mijn vagina. Op een gegeven moment kwam er een rare soort afscheiding uit. Dus ik ging maar moedig naar de dokter. Wat bleek: er kwamen gewoon maden(!!!) uit mijn doos vallen. Brrr… Sindsdien komt er filet americain meer in mijn huis.”

sex blunders gif

6. Uiltje knappen

“Mijn vriend en ik hadden allebei gewerkt die dag,  maar we hadden elkaar een tijdje niet gezien dus we spraken af toch even te vozen. Terwijl hij mij aan het beffen was, dacht ik even dat hij een andere techniek dan normaal deed. Af en toe ging hij langzamer en zette meer druk, leek het wel. Dus niet! Toen hij volledig stopte en zijn hoofd legde op mij, had ik het door: hij was in slaap gevallen!

7. Beugel issues

“Ik was mijn toenmalige vriendje aan het pijpen toen ik hem opeens hoorde krijsen van de pijn. Hij dacht dat ik hem beet, maar zijn eikel zat vast achter het spalkje van mijn beugel. Gelukkig kregen we het snel weer los en hoefde hij niet naar het ziekenhuis.”

8. Missertje

“Echt een klassiek blunder. Ik was aan het sexen met een toenmalige scharrel. Net voor zijn climax trok hij zijn piemel eruit en zijn lovejuice kwam precies terecht in – o, jawel – mijn ogen! Ik schreeuwen van de pijn, want dat prikt als een gek. Met een oog dicht strompelde ik uit bed en vloog ik naakt door de gang naar de badkamer… Waar zijn huisgenoot net zijn tanden stond te poetsen. Afgang.”

9. Ruige sex

“Ik en mijn nieuwe liefde hadden soort van ‘subtiel’ afgesproken dat we voor het eerst met elkaar naar bed gingen. Op de betreffende avond had ik alles uit de kast gehaald. Ik was speciaal naar de waxbar geweest zodat ik ongeveer zo haarloos als een baby was. Mijn lokken waren in de krul gezet en ik had speciaal voor de gelegenheid een lingeriesetje gekocht waar mijn bankrekening haast van moest huilen. De avond liep perfect. Op een gegeven moment lag hij op me en begon me te zoenen. Moderne vrouw als ik ben, wilde ik ook laten zien dat ik de touwtjes in handen kon nemen. Vraag me niet hoe: maar terwijl ik bovenop hem probeer te klimmen, geef ik hem eerst een dreun voor zijn oog en van schrik nog een knietje in zijn zak. Van sex is niks meer terecht gekomen. Hij heeft de rest van de avond op de bank met één zak bevroren erwten tussen zijn benen en één op zijn oog gezeten.”

10. Monopolie

“Tijdens de feestdagen waren ik en mijn vriendinnetje bij haar familie. Op een saaie spelletjesmiddag bij haar thuis knepen wij er even tussenuit. Even een vluggertje in haar slaapkamer. Terwijl ze mij net aan het bevredigen was, kwam haar kleine zusje binnen. Het was drie seconde stil en toen vroeg ze heel droog: ‘Heb jij Risk op je kamer liggen?’ Subtiel heeft mijn vriendin (die nog kleren aanhad), het monopoly spel naar haar hoofd gesmeten…”

Meer over sexblunders:

Oops! Deze awkward bedblunders heb jij ook meegemaakt

Betrapt in de Melkweg

15 mensen over hun gênantste sex moment

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy