5 tips om je lover te verrassen in de slaapkamer

door Lotte

Eén van de leukste dingen om te doen in een relatie is de ander verrassen. En daarmee tegelijk op winden. Er zijn wel 1.000 manieren om iemand te verrassen op seksueel gebied en met de overvloed aan porno, en sexy boeken kan het soms niet gek genoeg. Maar het is niet altijd “hoe gekker hoe beter”. Er zijn ook hele kleine gewone dingen die je kunt doen om hem of haar blij te verrassen. 

Dit zijn ideetjes die heel makkelijk zijn uit te voeren, geen geld kosten en een groot verrassingseffect hebben.

Gebruik deze tips met Valentijnsdag of welke dag van de week dan ook!

Dress sexy!

Zie je jezelf al staan in een netpanty catsuit met gaten op de juiste plaatsen of à la Fifty Shades of Grey volledig gewikkeld in touwen? Dit is echt niet nodig voor een oppepper van je sexleven. Er zijn natuurlijk altijd mannen of vrouwen zijn die dit erg opwindend zullen vinden. Het kan ook een stuk minder ingewikkeld met hetzelfde spannende effect!

Kijk eens in je eigen kledingkast. Heb je een mooie, doorschijnende blouse of top? Trek deze dan eens aan zonder iets eronder. Kleed je verder aan zoals jij het mooi vindt. Doe die avond niets anders dan wat je normaal ook doet. Doe van alles: zorg dat je lover je ziet dat jij geen beha aan hebt. En geloof me, dat wordt direct opgemerkt. Je vlam zal zijn of haar ogen niet van je af kunnen houden. Voornamelijk mannen zijn zeer visueel ingesteld en jou halfnaakt zien bewegen is een zeer aangename verrassing met alle sexy gevolgen van dien.

je vriend verrassen

Sexting

Ben je niet het type om spannende foto’s van jezelf te sturen? Je weet tenslotte nooit waar ze eindigen. Ben je ook niet bepaald een fantasierijke schrijver? Dan zijn er nog steeds mogelijkheden om met een simpel appje de gevoelens van je vriend(in) op hol te brengen. Internet staat namelijk vol met erotische foto’s van mannen en vrouwen in diverse standjes. Kies een foto uit die je aanspreekt en niets aan de verbeelding overlaat. Kies er vooral een waarin iets staat weergegeven wat jullie niet of zelden doen. Je hoeft er alleen maar onder te zetten dat je dit wilt gaan doen vanavond en je lief zal aan niets anders meer denken de rest van de dag…

Doe “het”, maar dan net even anders

In een lange en soms ook korte relatie kan er weleens een sleur voorkomen in het sexleven. Veelal zijn jullie zo op elkaar ingespeeld dat de variatie in sex ontbreekt. Het is heerlijk, maar de spanning is eruit. Ben je inspiratieloos dan kun je het KamaSutra boek kopen, maar tenzij je een slangenmens bent zijn bepaalde standjes toch zeer moeilijk uit te voeren. Gelukkig zijn er simpele ideeën om je sexleven een spannende boost te geven.

Doe het nét even anders! Dus… Niet binnen, maar buiten. Niet op bed, maar op de stoel. Niet onder de douche, maar tegen een muur. Niet voorlangs, maar achterlangs. Is cowgirl een van jullie favo standjes? Doe dit dan met je rug naar de ander toe. Voor ieder standje is wel een tegenovergesteld standje te bedenken, voor iedere plek is wel een andere plek te verzinnen en het hoeft echt niet extreem te zijn om je vriend(in) te verrassen. Als het iets is wat jullie nog nooit hebben gedaan, heb je je doel al bereikt!

geliefde verrassen

Make his/her dreams come true!

Wees zijn/haar droom voor een weekend! Het is vrijdagavond en jullie zijn blij dat het weekeinde is. Je hebt een leuke verrassing: jezelf! Maak een lijstje van alles waarvan je zeker weet dat je lover het leuk en lekker vindt en schrijf dat op in een kaart. Geef deze kaart, maar laat 2 punten onbeschreven. In de kaart leg je uit dat dit gehele weekeinde in het teken staat van sex. Dat alle punten die in de kaart staan dit weekeinde worden uitgevoerd door jou en dat hij of zij zelf ook nog twee dingen mag verzinnen. En het lijstje met punten kan uiteenlopen van een massage, de hele avond drankjes inschenken gekleed in enkel sexy lingerie en hoge hakken, een striptease of lapdance maar ook een ontbijtje op bed met jou als toetje, of samen die film kijken waar je eigenlijk niks aan vindt. Maak het zo opwindend en heet als jezelf wilt en geniet het hele weekeinde van een seksuele spanning tussen jullie beiden.

Maak het kinky!

Spannend is altijd lekker dus als je schatje thuiskomt, doe dan eens iets nieuws. Maak het kinky. ‘Kinky’ is een breed begrip, maar het komt er bijna altijd op neer dat je verder gaat dan je van jezelf gewend bent. Deze grens is voor iedereen anders. Daarom een aantal voorbeelden:

– Wacht je vriend(in) naakt op met enkel hoge laarzen of hakken aan in de slaapkamer op bed en zorg dat hij/zij vol zicht heeft op al je lichaamsdelen.

– Bind hem/haar vast en geef een private show weg waarbij je jezelf aanraakt.

– Gebruik een keer speeltjes (bijvoorbeeld van EasyToys), zweepjes of kaarsvet bij jezelf en op hem.

– Laat je betrappen terwijl jij jezelf bevredigt.

– Bevredig de ander oraal in het openbaar op een plek waar jullie betrapt kunnen worden.

– Ga eens samen naar een stripclub of ga verder dan dat en ga samen naar een erotisch feestje.

– Speel een rollenspel.

– Geef je geliefde macht door te zeggen dat je alles bij hem doet wat hij vraagt.

They will love it! Als jullie elkaar vertrouwen zal jij er zelf ook plezier van hebben en zijn jullie allebei aangenaam verrast!

je vriend verrassen

Meer tips om je geliefde mee te verrassen:

Spannend standje voor het weekend: sexstandje 68

9 sexy lingerie setjes waar mannen wild van worden

Het geheim van een lang en gelukkig seksleven

Dit is een gastblog door Veronica.

Beeld: Pinterest

2 reacties

Jolanda Derikx 11 augustus 2017 - 21:30

Welk merk is de prachtige witte kanten lingerie boven Sexting?

Beantwoord
Lotte 15 augustus 2017 - 16:08

Hi Jolanda! Ik heb geprobeerd te achterhalen, maar het komt van een Poolse website en het is helaas uitverkocht :-(. Groetjes, Lotte

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy