5 tips voor jouw ideale winterverkering

door Lotte

Verliefd zijn in de winter, niets is zo knus als dat. Misschien heb je al heel lang verkering of ben je aan de beginfase van jullie relatie en is dit de eerste winter samen. Wij geven je 5 essentiële tips voor een winterverkering!

1. Wees voorbereid op het klassieke winterdilemma

Jij vindt je eigen bedje vast veel fijner slapen en je lover vindt het chiller om thuis te slapen omdat hij of zij zo dichter bij werk woont (a.k.a. je hij of zij heeft ook geen zin om ’s avonds door -10 naar jou toe te fietsen). Hoe dan ook, waar je in de zomer al slaapplek issues kan hebben, is dat in de winter nog 100 keer erger. Trotseer jij de kou om bij je vriend(in) tussen de lakens te kruipen of verlaat jij je warme casa niet en komt je nieuwe liefde jouw kant op? Een hoop gebekvecht gegarandeerd!

2. Netflix & chill

Als het dan is gelukt om jouw verleidingstrucs toe te passen zodat je lover nu bij jou thuis zit, is niets zo fijn als een avond Netflix onder een warm, zacht berenvel dekentje. Mocht je nog met anderen in huis wonen, let er dan op: handjes boven de dekens! Of ga jij toch voor Netflix & Chill?

3. Voorkom irritaties over koude voeten

Winter = koude temperatuur = koude vrouwenlichamen + koud bed = insomnia door de kou. Wat is het dan verleidelijk om je koude pootjes tegen die warme sterke mannenkuiten aan te planten om zo langzaam op te warmen. Dit vind manlief altijd ERG fijn, echt iets voor hem om naar uit te kijken, not. Voorkom irritaties en vraag aan de kerstman een kersenpit of een kruik.

4. Massage

Door de kou is de doorbloeding in je lichaam verminderd en heb je sneller last van stijve spieren. Hoe fijn is het dat jij en je lover elkaar kunnen masseren, daar warm je ook nog lekker van op… Tip: een massagekaars is een hete substantie, heerlijk om te gebruiken in de koude winterdagen. Erotiekshop EasyToys heeft een enorm assortiment met allerlei massagekaarsen in alle geuren die je maar kan bedenken. Om een massagekaars te gebruiken laat je ‘m eerst tien minuten branden. Dan blaas je ‘m uit, schiet je de wax in je handen en dan breng je het aan op het lichaam van je partner. Let op: gebruik een massagekaars nooit op de geslachtsdelen.

5. Wees bereid om de kou te trotseren

Ben jij bereid om de kou te trotseren, hoe leuk is het dan om samen te gaan schaatsen! Jij kunt je sporty skills tonen of je gewoon lekker aan hem vastklampen omdat je bang bent om te vallen. Na afloop nemen jullie een lekkere choco of glühwein om vervolgens één van de bovenstaande tips toe te passen.

Meer over relaties:

Dit zijn de grootste relatiezorgen van mannen

12 bullshit redenen om in een slechte relatie te blijven hangen

Toe aan een flinke relatieboost? Dit is hét platform voor swingers!

Beeld: Pinterest

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy