5 tips voor ruige sex voor softies

door Lotte

Uitgekeken op vanille-sex en in voor haren trekken, blauwe plekken en pijn is fijn-achtige sex? Goed nieuws, wij vertellen de must do moves voor een pikante nacht.

Tegen de muur gesmeten

Een sexscène waar een man de kleding van je lijf scheurt, je optilt en tegen de muur duwt. Alleen al bij de gedachte krijg je knikkende knieën, toch? Dat kun je thuis natuurlijk gewoon naspelen. Het zet gelijk de toon voor jullie wilde sexpartij.

Ja, ja, ja, ja

Bij wilde sex draait alles om de snelheid. We bedoelen niet ‘konijn-sex’, alsjeblieft niet zeg! De moves gaan wel op standje maal 2. Daarbij is het nog steeds wel belangrijk om en toe even af te remmen en op adem te komen. Anders is die ruige beurt binnen vijf minuten voorbij.

Ruige standjes

Hét standje een wilde neukpartij is natuurlijk doggie style. Hij voelt zich het ultieme alpha-mannetje en jij bent de onderdanige. Naast op zijn hondjes zijn er nog meer intense bedposities. Wat dacht je van deze onderdanige standjes en deze wilde bedposities?

Pijn is fijn

Niet vies van een beetje spanken, bijten, haren trekken en krassen met je nagels. Dat is geen wonder, want uit dit onderzoek blijkt dat pijn je echt een lekker gevoel kan geven.

Pssst: gaan jullie stapje richting BDSM? Houd ‘t leuk en veilig door een stopwoord af te spreken. Anders werkt “AU!” altijd goed.

Maak jezelf boos

Schud het dier in jezelf wakker. Sommigen vinden ‘angry sex’ zelfs nóg leuker dan ruige sex. Als je jezelf een tikkeltje boos maakt (of het acteert), gaat de beestachtige sex helemaal als vanzelf.

De juiste mindset

De ‘liefde bedrijven’ is fijn, maar het geeft veel meer druk om een bepaalde manier te doen of te denken dan gewoon een ‘potje neuken’. Tijdens ruige sex kun je je lekker laten gaan. Verstand op nul. Gedachtes uit. Voor goede sex, ruig of niet, is 80% de juiste mindset hebben. Dus ga helemaal op in het moment en dan komt je innerlijke Aphrodite vanzelf bij je naar boven.

Meer tips voor wilde sex:

Must try voor dit weekend: Vigoureuze sexstandjes

15 ideeën voor kinky sex

De beste SM-speeltjes voor beginners

Beeld: Tumblr, Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy