Latte art met sexstandjes

door Julia

Latte art: je kent het wel, hartjes, blaadjes, bloemetjes, zelfs bekende gezichten kunnen barista’s in je kopje koffie laten verschijnen. Dit kun je natuurlijk makkelijk doortrekken naar… Juist ja, sex. Zie hier, latte art met sexstandjes.

De Amerikaanse Glamour vroeg aan een uitermate getalenteerde barista om de zeven beste sexstandjes: de sexposities waarmee vrouwen verzekerd zijn van een orgasme, te portretteren in een cafe latte. Een flinke klus zou je denken, maar zo vloeiend als deze koffie artiest dat doet, ziet het er niet heel moeilijk uit. Lijkt, want latte art is niet iets wat je zomaar eventjes doet natuurlijk he? Alleen al om jezelf een barista te mogen noemen, moet je eerst een speciale cursus volgen en dan komt die latte art daar nog bij.  In onderstaande video kun je zien hoe de barista op hele bijzondere wijze, de zeven sexstandjes laat verschijnen in een kopje koffie.

 

De zeven sexposities

Met op nummer 1, doggy waarmee de G-Spot goed gestimuleerd wordt. Op de tweede plek vinden we de missionaris met een twist, ook erg fijn voor de G-Spot met als pluspunt dat je je lover in de ogen kunt kijken terwijl je bezig bent. Als derde het Lotus-standje, waarin je als het ware om elkaar heen gevouwen zit, heel romantisch! Op nummer vier, het sexstandje bovenop de tafel, spannend… Als vijfde komt de kameelpositie voorbij, pardon? Ja het klinkt een beetje gek, maar dit refereert natuurlijk naar de vagina, de camel toe, en hij is perfect voor het stimuleren van de clitoris. Spooning, oftewel lepeltje-lepeltje op de zesde plek, heel intiem. En op zeven deze mag zeker niet ontbreken, wil je dat orgasme bereiken, orale sex! Altijd een winner.

 

Bron: Glamour Magazine / Beeld: Pinterest

Meer over sex standjes:

– Zes intieme sexstandjes

– De favoriete standjes van mannen

– Hot: 6 orale sex posities

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy