Betrapt in de Melkweg

door Esther

Een tijdje geleden leerde ik via een oud-collegaatje een jongen kennen. De Amsterdamse horeca is één grote ons kent ons bende dus na onze eerste ontmoeting leken we elkaar continu tegen het lijf te lopen in bars en op uit de hand gelopen feestjes.

Vanaf het eerste moment voelde ik me al tot Tim aangetrokken en dat leek elke keer als ik hem zag meer te worden. Tim is voor mij de perfecte mix van lief, stout, stoer en ondeugend. Met een permanente glimlach op zijn guitige snoet flirt hij met alle vrouwen die aan zijn bar komen zitten en ondanks dat ik weet dat ik waarschijnlijk de tiende ben die avond aan wie hij een papieren roos geeft, krijg ik er toch elke keer weer rode wangen van.

Na een drukke avond op mijn werk sta ik me om te kleden in de kelder van het hotel. Ik schop mijn ballerina’s uit en switch snel van mijn uniform naar een flatteus jurkje. Ik spray een halve bus droogshampoo in mijn haar, een halve bus deo onder mijn oksels en meer dan genoeg parfum op mijn hals, navel en dijen en besluit dan dat ik er zo wel mee door kan. Ik heb er wel eens beter uitgezien maar als je erbij bedenkt dat ik er net een shift van tien uur op heb zitten, mag ik niet klagen.

Ik maak mijn fiets los en trap op mijn gemakje naar Leidseplein. Op zondag werkt Tim meestal in een kroeg waar het tot een uurtje of één ramvol is en dan langzaam leegloopt als iedereen zich richting de Bubbels en de Cooldown begeeft. Een lege kroeg met knappe barman is natuurlijk een zeer geschikte plek voor een laatste drankje na een lange avond werk dus de laatste tijd zit ik af en toe op zondagavond van 2 tot 3 bij Tim aan de bar. Ook vanavond plof ik weer neer op mijn vaste barkruk vlak voor Tims neus.

Zonder dat ik mijn bestelling hoef door te geven, schenkt mijn nieuwe favoriete barman een drankje voor me in. Als hij zijn mouwen opstroopt voordat hij ijs in mijn glas schept, vang ik een glimp op van de tattoo op zijn gespierde arm en raak nieuwsgierig naar de rest van zijn lijf.

Hij vraagt hoe mijn avond was en of ik nog veel fooi bij elkaar geflirt heb. We babbelen wat over hoe je het beste je gasten kan inpalmen en tot hoe ver je kan gaan zonder dat het ongepast wordt. Mijn vermoedens worden bevestigd als Tim loslaat dat hij af en toe wel de grenzen opzoekt als er mooie dames aan zijn bar hangen.

“Ga je vaak met je gasten naar bed?” vraag ik terwijl ik hem zo zwoel mogelijk probeer aan te kijken. “Alleen als ze echt mijn aandacht weten te trekken”, antwoordt Tim en draait zich weer om om biertjes te tappen. Ik vraag me af hoe iemand Tims aandacht trekt. Over de bar hangen in een low-cut shirtje, dansen in een kort rokje, tongen met vriendinnen misschien? Ik staar voor me uit terwijl ik nadenk en drink sneller dan de bedoeling was mijn jenever appelsap leeg.

Tim trekt mijn rietje uit mijn mond en wisselt mijn lege glas voor een volle. Hij kijkt me aan met een grote grijns en alsof hij mijn gedachten kan lezen, zegt hij: “Knappe meiden, dikke tieten en twerk-billen heb ik inmiddels wel genoeg gehad. Ik ben nu vooral op zoek naar een meisje dat eruit ziet alsof ze spontaan genoeg is om met me mee op avontuur te gaan.” 

“Op avontuur?” zeg ik vragend “Jij, met je blog bijvoorbeeld, jij lijkt me wel een kleine, stoute avonturier”, grinnikt hij.

Mijn ogen beginnen te twinkelen bij deze opmerking en snel haak ik erop in: “Laten we vanavond maar op avontuur gaan dan”, zeg ik zacht. Tim knipoogt naar me en bekommert zich vervolgens weer over andere gasten aan zijn knusse bar.

“Gaan jullie nog naar de Melkweg?” vraagt blert Tims collega van de andere kant van de zaak naar ons.

“Vind ik eigenlijk wel een goed idee!” zeg ik enthousiast. ”Denk dat we daar sowieso wel wat bekende tegen zullen komen. Altijd gezellig toch?” ga ik verder.

Tim kijkt me een tikkeltje verward aan maar stemt dan toe: “Ja let’s go, ben alweer veel te lang niet naar Wicked Jazz geweest.”

Na de laatste ronde beginnen de jongens met schoonmaken. Als Tim naar het magazijn loopt, stuurt hij me een berichtje: “Gaan we nou op avontuur of gewoon met de rest naar de Melkweg?”

“Allebei”, typ ik snel terug met een zooitje ondeugende smileys.

Als de bar eindelijk schoon is, lopen Tim en ik alvast naar de Melkweg terwijl zijn collega de tent afsluit. Tim kent de jongens bij de deur en dus hoeven we geen vijf euro neer te leggen voor tickets. We lopen door naar de kluisjes, proppen onze spullen er in en begeven ons dan naar boven.

We beginnen rustig met een drankje aan de bar. Als onze glazen leeg zijn gaan we voor de tweede ronde en besluiten dat het tijd is om te gaan dansen. De band is top, de crowd is gezellig en de sfeer zit er goed in. Zoals verwacht komen we inderdaad wat concullega’s tegen maar niemand bemoeit zich echt met elkaar, iedereen staat simpelweg te dansen en te genieten van de muziek.

Als mijn glas leeg is, tetter ik in Tims oor dat ik even ga plassen en meteen het volgende rondje zal halen. Ik loop de zaal uit en ga de damestoiletten in. Gezien het al vier uur is, begint het feestje een beetje leeg te lopen en is er bij de toiletten niemand te bekennen. Ik loop het laatste hokje in, doe mijn ding en stap dan weer het halletje in om mijn handen te wassen. Terwijl ik mijn handen afspoel en check of mijn make-up nog in orde is, stormt Tim ineens binnen. Hij duwt me terug het hokje in en doet snel de deur achter ons op slot.

Met natte handen kijk ik geschrokken in zijn ogen. “Ready voor een avontuurtje?” vraagt hij terwijl hij me tegen het muurtje duwt.

“Jazeker”, antwoord ik ineens heel zelfverzekerd. Hij leunt naar voren en kust me. Ik begin van binnen te gloeien en kan bijna niet geloven dat dit echt gebeurt.

“Heb je een condoom?” fluistert hij met hese stem in mijn oor. Uit mijn tasje vis ik een XL-condoom en stop die in zijn hand. Terwijl hij behendig zijn lul voorziet van een jasje draai ik me om en doe mijn rokje omhoog.

Ik bijt in mijn hand als ik Tim bij me naar binnen voel glijden. “Wat ben je strak”, hijgt Tim zachtjes in mijn oor. “Ik denk niet dat ik dit lang volhoudt,” hoor ik hem zeggen, “veel te geil dit.” Ik wil wel iets terug zeggen maar durf mijn mond niet open te doen uit angst dat er dan allerlei geluiden ontsnappen die ons direct zouden verraden.

Tim stoot rustig verder en ik weet niet eens meer wat er gebeurt. Ik voel alleen nog maar tintelingen door mijn hele lijf. Als Tim me vast grijpt, glipt mijn hand uit mijn mond maar het maakt me niet eens meer uit. Hij trekt me tegen zich aan, versnelt en komt vrijwel meteen klaar. Zijn greep verzacht en even blijven we zo staan, hij tegen mij en ik tegen het muurtje aangeleund.

Als hij het condoom af doet, kijken we elkaar aan. “Prima avontuurtje dacht ik zo.” zegt hij. Ik kan alleen maar glimlachend en vol ongeloof mijn hoofd schudden. “Ik ga wel eerst.” zegt Tim en glipt het hokje uit. Terwijl ik mijn rokje rechttrek en diep ademhaal om weer een beetje tot rust te komen hoor ik ineens stemmen. “Is er nog iemand binnen?” vraagt een mannenstem “Ja,  eh een vriendinnetje van me”, hoor ik Tim voorzichtig zeggen. De rest van het gesprek kan ik niet verstaan, maar ik begrijp dat er iets niet helemaal goed gaat.

“Es, kom”, roept Tim nu. “Je bent betrapt”, meen ik te verstaan. Ik schiet in de stress. Wat gebeurt hier? Hoe bedoelt hij ‘ík ben betrapt’? We stonden hier toch zeker met zijn tweeën. Ik doe voorzichtig de deur van  het wc-hokje open en kijk om de hoek. Ik zie Tim en een enorme bewaker die me staan op te wachten.

“Jullie begrijpen dat je het feest moet verlaten nu?” zegt de bewaker op vragende toon en gaat ons voor de trap af. Ik kijk Tim aan en met rode koppies lopen we achter de bewaker aan.

Als we bij de deur komen roept de bewaker die ons betrapt heeft naar zijn collega: “Deze twee komen er niet meer in. Sex.” Tim en ik vluchten de deur uit en maken zo snel mogelijk onze fietsen los.

“We kunnen echt niet meer naar de Melkweg nu.” zeg ik lachend.

“Hoeft toch niet”, zegt Tim. “Er zijn wel meer clubs in Amsterdam met een toilet.”

Esther is geboren en getogen in de Jordaan en nog steeds trotse bewoner van de mooiste stad van de wereld. Ze studeert om professioneel horeca-tijger te worden en is in haar vrije tijd fulltime kroegtijger. Feestjes, dates, cocktails en mooie mannen: Es deelt op een cynische en toch sexy manier wat zij in haar stad zowel meemaakt.

Meer van Esther:

Dronken date met blunder Brit

Een goed verhaal

Mijn ‘gay’ best friend

Beeld: Tumblr

Dit vind je ook leuk

1 reactie

Lexy 7 juli 2019 - 00:21

Leuk verhaal … brings back memories

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy