Big news: vrouwen met grote billen zijn intelligenter en gezonder

door Lotte

I like big butts and I cannot lie? Mannen waarderen een vrouw met een grote bilpartij vooral om haar rondingen. Ironisch genoeg blijkt uit recent onderzoek dat vrouwen met veel ‘junk in the trunk’ ook slimmer en gezonder zijn.

De ene chick is blij met haar ronde billen en de ander zou liever kleine kadetjes hebben. Van dit nieuws zal je de laatste groep zich vooral veel beter voelen. En voor de ladies met bescheiden billetjes: heb je weer een smoesje om een lekkere snack niet te laten staan ;).

vrouwen met grote billen gif

Grote billen = slimme, gezonde vrouw

Onderzoekers aan de Universiteit van Oxford kwamen er achter vrouwen met grote billen bovengemiddeld slim waren en minder kans liepen op een chronische ziekte. Een big booty zorgt ook voor een lager cholesterolgehalte. Daarnaast heeft je lichaam meer hormonen die gemakkelijk suikers in je lichaam verwerken. Tot slot krijg je minder snel diabetes en hartproblemen. Koesteren dat achterwerk van je, dus!

Goeie genen

Heb je zelf geen big butt, maar je moeder wel? Ook dan heb je een groot voordeel. Het onderzoek bewees ook dat kids van moeders met grote billen en brede heupen slimmer waren. Yay! Heb je nu geen van beiden? Dan kun je zelf zorgen voor mooie, ronde billen. Check deze work-outs.

vrouwen met grote billen

Bron: EliteDaily / Beeld: Tumblr/Giphy

 

Meer nieuws & tips over billen:

– De mooiste mannenbillen

– 5 x sex-workouts

– Beste standjes volgens mannen

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy