Bizar! Deze fabels over sex zijn wél waar

door Lotte

Soms hoor je de meest bizarre verhalen waarvan je denkt dat ze wel onzin moeten zijn. Niet altijd! Vaak met gevaarlijke gevolgen, dus lees dit lijstje ‘fabels over sex’ goed door!

Lucht blazen in de vagina is gevaarlijk

Het is een heel grappig idee om in de vagina te blazen, maar beter doe je het NOOIT. Tijdens penetratie wordt er ook lucht in de vagina gepompt, maar dat is weinig in vergelijking met een hele adem vol lucht. Het is namelijk levensgevaarlijk om zoveel lucht in de vagina te blazen. Er kan dan een luchtbel ontstaat die via je omliggende organen worden opgenomen in de bloedstroom. Dit kan ernstige gevolgen hebben, zoals een infarct. Foute boel dus!

Lees ook: Wordt je vagina strakker als je een tijdje droog staat?

Penis kan wel breken

Een penis heeft geen echt bot, maar kan wel ‘breken’. De penis kan als het ware breken wanneer een van de wanden van de zwellichamen (tunica albuginea) scheuren. Au! Hoe gênant het ook is, ga razendsnel naar een arts als dit gebeurt. Voorkomen is beter dan genezen natuurlijk, bekijk hier gelijk bij welke standjes de kans op een penisbreuk het grootst is.

Vastzitten tijdens de sex

Nog zo’n gênante nachtmerrie, die je wél kan overkomen. Het heet ‘penis captivus’, wat betekent dat de vagina als het ware vacuüm trekt door samentrekking van de vaginale spieren. De penis zit dan gevangen in de vagina en kan in geen mogelijkheid eruit worden getrokken. Door de vrouw een verdovingsmiddel toe te dienen, ontspant alles en kan de arme penis bevrijd worden.

Allergische reactie op sporen van noten in sperma

Als je een notenallergie hebt, kun je beter eerst een goed gesprek hebben met een nieuwe lover voordat je zijn sperma slikt of in je mond krijgt. Sporen van noten kunnen namelijk achterblijven in het sperma als hij op de bewuste avond een hele hoop nootjes heeft gegeten.

 

Meer feiten en fabels over sex:

– 16 toffe feiten over borsten

– 5 bizarre feiten over vreemdgaan

– 10 mind blowing weetjes over de clitoris

 

Bron: Cracked 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy