Blijkbaar is dit het meest gehate sexstandje van vrouwen

door Lotte

Iedereen heeft zo zijn favoriete sexstandjes in bed. Smaken verschillen. Dat is logisch. Toch lijken we iets meer op elkaar dan we misschien denken, want er komt altijd een uit de bus als de favoriet. Of in dit geval: de minst favoriet.

De meeste mannen worden wild van doggy style, vrouwen gaan lekker op missionaris. Women’s Health was ook benieuwd welke posities vrouwen het minst konden waarderen en vroeg het aan 1.111 lezers. Tromgeroffel… Het is de reverse cowgirl. Maar liefst 39% vindt er geen ruk an.

Reverse cowgirl, hoe?

Nooit gehoord van het reverse cowgirl standje? Het is hetzelfde als de cowgirl, maar dan zit je als vrouw omgekeerd. Jij zit bovenop met je rug naar hem toe. Je knieën buig je en je plaatst je voeten naast zijn gestrekte benen.

Wij vinden het resultaat vrij opvallend, want dit sexstandje is niet alleen LotteLust Standje van de week #2 (dan wéét je dat-ie goed is). Maar uit eerder onderzoek van DrEd bleek de omgekeerde cowgirl op de derde positie uit te komen in een onderzoek naar het meeste geliefde standje onder vrouwen.

Bang voor penisbreuk

Wel leggen de ondervraagde dames uit wat ze zo vervelend aan dit standje vinden. Punt een is dat ze geen zicht erop hebben of de man geniet of niet. Gelijk ook de reden waarom het uitzicht niet zo fraai is. Je kijkt naar zijn voeten en waarschijnlijk naar een stuk muur. Tot slot zijn ze bang dat ze hierbij de penis van hun schatje breken. Oef, daar hebben ze een punt. Dit is namelijk het nummer 1 sexstandje wat een penisbreuk kan veroorzaken.

Doggy style viel onder de Women’s Health lezeressen ook niet in de smaak (29%) en vanwege dezelfde redenen. Ook weer een erg vreemde uitkomst. Doggy kwam uit hetzelfde onderzoek van DrEd als tweede favoriet.

Wat vind jij heel fijne of juist vervelende standjes? Laat gerust een (anonieme) reactie achter.

Meer over sexstandjes:

Standje van de week #3: de Schaar

De beste sex standjes volgens mannen

Deze yoga posities zijn óók sex standjes

 

Bron: HLN / Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy