De ideale lingerie voor jouw figuur

door Lotte

In welke lingerie komt jouw figuur het mooiste uit? Om daar achter te komen is het handig om eerst te kijken wat voor soort figuur je hebt, zo zijn er vijf figuurtypen te onderscheiden: de wortel, de rechthoek, de zandloper, de appel en de peer.

 

De wortel

figuurtype wortel

wortel


Heb je brede schouders, een smalle taille en smalle heupen? Dan komt jouw figuur het dichtst in de buurt van de omgekeerde driehoek, oftewel de wortel. Leg de aandacht op je heupen met een spannend setje in de Fifty Shades of Grey stijl.

 

De rechthoek

figuurtype rechthoek

srtje2

 

Of heeft jouw figuur meer weg van een vierkant? Heb je lange benen en is je bovenlichaam even breed als je onderlichaam, dan heb je een rechthoekig figuurtype. Een bustier zal jou geweldig staan en geeft net even dat wow-effect aan je boezem.

 

De zandloper

figuurtype zandloper

korset

Zijn jouw schouders breed, heb je een smalle taille en brede heupen? Dan is jouw figuur een typische zandloper. Benadruk je taille met een fraai korset voor een prachtig decolleté.

 

De appel

figuurtype appel

grijzebh

 

Heb jij een volle boezem, een klein buikje en slanke benen? Dan komt jouw figuur het meest in de buurt van de appel. Benadruk je borsten met een goede beha, ondersteuning is erg belangrijk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Kies bijvoorbeeld voor exemplaar in een zomers kleurtje.

 

De peer

figuurtype peer

string

 

Heb jij smalle schouders, een slanke taille en heb je ronde heupen? Dan lijkt jouw figuur op een peer. Show je rondingen in een sexy slip en een paar mooie kousen.

 

Bovenop de korting op de verschillende lingerie is er ook nog een exclusieve LotteLust kortingscode. Met de kortingscode LOTTE15 krijg je 15% korting op het gehele bedrag bij een besteding van boven de 30 euro. Enjoy!

 

Meer over lingerie:

– Zo sexy is witte lingerie: shoptips

– 6x sexy lingerie onder de 20 euro (+ extra korting)

– 13 beha’s perfect voor kleine borsten

 

Volg LotteLust op FacebookTwitterInstagramPinterest en Google+!

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy