Buitenseks? Dit is waar je rekening mee moet houden

door Lissa

Buitenseks is superspannend en staat bij veel mensen nog op de bucketlist. Het geeft een opwindende vibe met zich mee waar je onwijs geil van kan worden. Klinkt leuk, we know, maar toch zijn er wat dingen waar je rekening mee moet houden. Wij leggen je het uit zodat jij helemaal los kan gaan deze zomer.

Zoek een perfecte locatie

Buitenseks moet natuurlijk buitenshuis, maar je hebt buiten wel 1000 keuzes. Het leukste is als het spontaan gebeurd, maar ook een date afspreken is spannend. Zo kun je het plannen en ernaartoe leven. Rijd een rondje door de stad, omliggende dorpen of waar dan ook op zoek naar de perfecte spot. Houd hier rekening met: comfort, beschutting, ligging en bereikbaarheid!

Doe het op een geschikt tijdstip!

Rond vijf uur langs de snelweg, om 12 uur in een kinderspeeltuintje of in een steegje naast een kantoor rond koffietijd, dat zijn geen slimme! Zoek een geschikte tijd uit die matcht met je locatie. Het is aan te raden om dit rond zonsondergang te doen of in de nacht. Romantisch, spannend en safe. Kleine kans namelijk dat mensen jullie spotten! Hoewel de kans om gezien te worden de seks 100 keer spannender maakt.


Pas op voor..

Wanneer je dan eenmaal de perfecte locatie hebt gevonden, kan het avontuur beginnen! Onthoud wel dat buitenseks minder clean en comfy is als seks in je bed. Zand en modder wil je liever niet in je private zone, dus neem vooral een kleedje mee en eventueel vochtige doekjes.

Nieuwsgierige mensen

Hét grote gevaar van buitenseks is natuurlijk betrapt worden. Het geeft een spannende sfeer, maar tegelijkertijd is het ook je grootste nachtmerrie. Daarom moet je goed checken! Het is niet nodig om tijdens de seks constant om je heen te kijken, dat kilt de mood ook.. maar van te voren is dit wel aan te raden! Hoor je iets? Stop dan even en check of de kust weer veilig is. Tip: doe gemakkelijke kleding aan. Bijvoorbeeld een jurkje of rokje zonder panty eronder.

Het is niet alleen awkward om betrapt te worden, maar mensen kunnen het natuurlijk ook filmen, not funny! Er staat ook een boete op openbaar seksen. Dus als je een boa of politie ziet: run!


Hou je aan de wet

Omdat het gevaar van betrapt worden aanwezig is, is het handig om een plan B te hebben. Je mag geen seks hebben in het openbaar en op plekken waar mensen onder de 16 kunnen komen. Word je gepakt? Dan moet je hopen op een rechter met een goed humeur, die bepaalt namelijk dan jullie straf. Dit kan maximaal een celstraf worden van drie maand of een boete van 4050 euro!

Escape route

Een escape route is ook niet overbodig. Zet je auto of fiets dus niet 1 km bij je vandaan en kijk van tevoren of je locatie geschikt is. Zo is het handig dat je meerdere kanten kan op vluchten en kan verstoppen. Geen doodlopende weg of groot grasveld dus, good luck!


Meer over seks:

Wat is beter: Seks met het licht aan of uit?

6 Tekenen dat je een gezond sexleven hebt

28 Wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten

Beeld: Pexels, Giphy.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy