Wie durft? Cannabis tampons tegen menstruatiepijn

door Lotte

Iedereen met een vagina weet het: een baarmoeder hebben is een vloek en een zegen. Een leven kunnen schenken: helemaal leuk. Maar de rest van de tijd valt vrouw zijn niet mee. Elke maand weer hetzelfde ‘feestje’, buikkrampen alsof je wordt gestoken in je onderbuik, stemmingswisselingen alsof je in het gekkenhuis hoort, je kent het wel…

Heb je last van heftige menstruatiepijn én sta je open voor nieuwe dingen? Dan stellen we je graag voor aan de cannabis tampons! Ja, je leest ‘m goed!

Foria, bedrijf achter allerlei cannabis-producten, lanceert als eerste een cannabis ‘infused’ product tegen menstruatiepijn. Wat je je natuurlijk als eerste afvraagt: “Word je hier high van?!?!” Nope, sorry! Ook ruikt het gelukkig lekker fris dankzij de toevoeging van cacao-boter. Ze zien eruit als zetpillen, but no worries ze gaan gewoon in je poes.

foria relief cannabis tampons 2

 

Hoe werkt het?

Waarom cannabis zo goed werkt bij pijn? De tampons bevat maar drie ingrediënten: organische kokosboter, CO2-geëxtraheerde cannabisolie en cannabidiol (een van de hoofdingrediënten in wiet).

Zodra je de tampon inbrengt gaan de ingrediënten aan het werk in je bekken. Dat zorgt ervoor dat de zenuwen in je eierstokken, baarmoeder en baarmoederhals de pijn gaan bestrijden. Et voilá, binnen een halfuur zou je van je menstruatiepijn af moeten zijn.

Reviews over de Cannabis tampons

Dat klinkt veel te mooi om waar te zijn natuurlijk. Werkt het echt? Op de website laten gebruikers stuk voor stuk een vijf sterren-rating achter. Wauw! Ook de rest van het internet staat bol met enthousiaste woorden. En volgens vele reviewers was dit het wondermiddel voor hun krampen.

Hebbenhebbenhebben? Dan moet je even sparen, want voor 44 dollar heb je 4 Foria tampons. They’d better work.

foria relief cannabis tampons

Bron: Foria, SheKnows

 

Meer over menstruatie:

Sex tijdens je menstruatie? 5 argumenten voor!

‘Ik ben gestopt met de pil’

12 must do’s om je vagina gezond en happy te houden

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy