Check hier de eerste trailer van Fifty Shades Darker!

door Julia

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu zijn dan eindelijk de eerste beelden vrijgegeven van Fifty Shades Darker, de tweede Fifty Shades of Grey-film.

Fifty Shades Darker is de verfilming van het gelijknamige boek van schrijfster E.L. James. In februari 2015 kwam de eerste film, Fifty Shades of Grey, uit waarin het verhaal wordt verteld van multimiljonair Christian Grey die verliefd wordt op literair studente Anastasia Steele. De twee beginnen een seksuele relatie, maar al snel komt Anastasia erachter dat Christian bizarre voorkeuren heeft. Hij houdt van BDSM en sadomasochistische rollenspellen.

Switch

Qua cast is er niet veel veranderd, de hoofdrollen worden wederom vertolkt door Jamie Dornan (Christian Grey) en Dakota Johnson (Anastasia Steele) en Rita Ora is ook weer te zien als Grey’s zus, Mia. Maar er is wel een kleine switch gemaakt bij de makers, dit vanwege een conflict tussen E.L. James en de regisseur van de eerste film Sam Taylor-Johnson. James Foley, bekend van House of Cards, heeft de regie voor deel 2 op zich genomen en ook de scenarioschrijver van deel 1 is vervangen. Niall Leonard, de man van E.L. James, heeft het scenario voor Fifty Shades Darker geschreven.

 

fifty shades darker

 

Fifty Shades Darker verschijnt net als deel 1 rond Valentijnsdag in de bioscoop. Op 9 februari 2017 gaat de tweede film van de Fifty Shades-trilogie in Nederland in première.

2 reacties

Ansje 7 oktober 2016 - 20:54

Graag ook wat meer vollere volslanke dames op deze pagina….

Beantwoord
Lotte 10 oktober 2016 - 14:21

Hi Ansje,
Bedankt voor je comment, ik ben het helemaal met je eens.
Een leuk artikel is daarom ook: https://www.lottelust.nl/sex-body/news/lingeriecampagne-modellen-maten-leeftijden-huidskleuren/
Prachtige campagne die we graag wilde belichten :-).
Groet,
Lotte

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy