#Couplegoals: stelletje verdient miljoen met wereldreis

door Lotte

Als je Doyoutravel en Gypsealust nog niet kende, dan zou ik ze heel rapido gaan volgen als ik jou was. Iedereen heeft het over de adembenemend mooie en jaloersmakende Instagramaccounts van koppel Jack Morris (26) en zijn vriendin Lauren Bullen (23).

Je kent ze misschien al. Een paar weken geleden kwam het stel al het nieuws, omdat er een Instagrammer de twee achterna reisde om hun foto’s exact te copy catten. Uit een interview met het reislustige stel blijkt wat het stel best een aardig zakcentje verdient met het rondreizen en Instagrammen. Namelijk, ahum, een miljoen in gesponsorde berichten. Aaaaah!

Van tapijt reinigen naar vliegend tapijt

Het goede nieuws is: jij kan het ook. Jack (@doyoutravel) was namelijk niet altijd zo’n rijke reiziger. Hij werkte vijf jaar geleden nog van nine to five bij een tapijtreiningszaak. Op een ochtend besloot hij zijn leven om te gooien en boekte een ticket naar Bangkok. “Ik vloog er in mijn eentje heen, zonder plan. Ik wilde gewoon zien wat er op mij af zou komen”. Na twee jaar was het geld op. Gelukkig begon zijn blog Doyoutravel net bekendheid te krijgen, maar hij had nog niet verwacht dat hij met zijn blog geld kon verdienen.

De perfecte Instagram-foto

Inmiddels is het zijn carrière geworden en in combinatie met vriendinnetje Lauren (die hij op reis ontmoette) zijn ze een Instagram-hit. “We zijn perfectionisten als het gaat om het creëren van de situatie en het editen van de foto. Het geheim van een perfecte foto is om hem zo authentiek mogelijk te houden”. Merken willen graag met het stel samenwerken en betalen graag een flink bedrag om samen te werken met het stel.

Droom lekker weg bij deze foto’s…

https://www.instagram.com/p/BJ00OgFAtBM/?taken-by=doyoutravel

https://www.instagram.com/p/BMgyQYSjYx3/

https://www.instagram.com/p/BJKxxABgTF_/

 

https://www.instagram.com/p/BMvymZwgpE9/

 

https://www.instagram.com/p/BNWfjLMDtvt/

https://www.instagram.com/p/BNHHBA1gAiF/?taken-by=doyoutravel

 

 

Bron: AD / GypseaLust / Instagram

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy