4 date-ideeën waar je hem gelukkig mee maakt

door Lotte
0 reactie

Mannen, ze zijn dan misschien makkelijk als het gaat om het kiezen van een nieuwe kleur bank, ‘Kies jij maar schat’. Maar als het aankomt op daten, wordt het ineens een stuk lastiger. Waar doe je hem wél echt een plezier mee? Wij geven je een paar date tips.

1. Kook voor hem

Liefde gaat door de maag. Het klinkt hopeloos ouderwets, maar een vrouw die kan koken is voor veel mannen superaantrekkelijk. En niet alleen voor mannen trouwens. Zet deze dus maar op het lijstje met date-ideeën waar hij vrolijk van wordt. Verras hem bij thuiskomst met een heerlijke maaltijd, ga daarna uitbuiken op de bank met jullie favoriete serie en eindig de avond met een potje sex op een plek naar keuze.

2. Ga karten

Laat je van je sportieve kant zien en neem hem mee op date naar een indoor kartbaan. Mannen houden van competitie, dus show hem die strijdlustigheid voordat je de baan op gaat. Zet hem lekker op scherp. En ga voor de hoofdprijs natuurlijk. Hij moet niet gaan denken dat je een doetje bent.

3. Filmpje pakken

Met z’n tweetjes naar de film is toch wel een van de meest populaire date-ideeën, niet heel origineel misschien, maar who cares!? Kies iets uit wat hij leuk vindt. Of dat nu de nieuwste Spiderman-film is of een documentaire over Johan Cruijff. Of wie weet, wil hij wel naar de nieuwe romcom.

4. Sexy couples night in

Wie zegt dat een date altijd buitenshuis moet plaatsvinden? Hebben jullie geen zin om eropuit te gaan, dan kun je lekker binnen blijven. Zorg voor een ultieme spannende avond vol verrassingen. De snacks die hij het lekkerst vindt, zijn favoriete cocktail en natuurlijk… een box vol erotische goodies. Geen idee wat te shoppen? Kijk je ogen uit op erotiekshop EasyToys.nl of EasyToys.be. Ga je voor een zwoele, romantische avond met een massagepakket of ga je liever voor een kinky night met een SM-setje voor beginners. Gebruik je fantasie en enjoy!

Beeld: Unsplash

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy