De Andere Vrouw #4: Hun nieuwe huis, dochtertje en mijn schuldgevoel

door Esther

Op mijn 20e raakte ik verwikkeld in een affaire met een getrouwde man. De spanning was verslavend, ik genoot van de aandacht en werd zelfs een beetje verliefd. Natuurlijk leverde het de nodige problemen op en daar kunnen jullie nu eindelijk van meegenieten. In zeven delen vertel ik jullie van het begin tot het einde van de affaire waarin ik ‘de andere vrouw’ was… 

Lees het vorige deel.

Na onze rendez-vous in het kleedhok achter Simons kantoor hebben we de smaak goed te pakken. We kunnen nauwelijks van elkaar afblijven als we samen in één ruimte zijn. Als ik in de kantine naast hem ga zitten, voel ik onder tafel stiekem een hand op mijn been. Daarnaast bedenkt hij allerlei nutteloze taken waar hij mijn hulp bij nodig heeft en ik ga wel tien keer per dag zogenaamd naar de wc zodat we elkaar even snel een kus kunnen geven in ons geheime gangetje.

Op een middag stuurt Simon me een berichtje: “Ik wil een keer goed te tijd nemen om je te verwennen”.

Het doet me goed dat hij meer wil dan een ordinair vluggertje, maar ik realiseer me ook dat we geen love nest hebben. Hij woont braaf met zijn gezinnetje in een nieuwbouwwijk in een rijtjeshuis met oplettende buren. Ik woon nog bij mijn moeder die het zeker niet zou waarderen als ik ineens een man van haar leeftijd mee naar huis zou nemen. Ik antwoord Simon dat het mij ook heerlijk lijkt maar dat het nou eenmaal geen mogelijkheid is.

“Ik bedenk wel wat, komt goed.” stuurt hij terug.

De rest van de dag vraag ik me af wat hij van plan is. Zou hij ergens een hotelkamer willen nemen, of misschien zelfs samen een nachtje weg? Mijn fantasie gaat de vrije loop en voor ik het weet zit ik te dagdromen over een midweekje Mallorca met Simon. Ik herinner mezelf eraan dat ik in een affaire zit en niet in een normale, oprechte, romantische relatie en vergeet snel dat mooie hotel aan de blauwe zee.

Een paar dagen later vertelt Simon me eindelijk wat hij in gedachten heeft. “Ik heb een nieuw huis gekocht,” vertelt hij trots. “Het is nog helemaal niet ingericht, maar ik kan morgen al de sleutel ophalen.”

Ik feliciteer hem en vraag hem of hij het niet raar vindt om daar af te spreken.

“Nee hoor,” antwoordt hij onverschillig, “Is toch juist ideaal? We kunnen er niet gestoord worden, en we hoeven niet stilletjes en stiekem te doen. Lijkt me heerlijk om jou eens écht te laten kreunen.” Ik krijg meteen rode wangen van zijn brutale opmerking en stem in met het voorstel.

De week erop zit ik in tram 1 richting het huis van mijn minnaar. Zijn nieuwe huis staat min of meer om de hoek van het huisje waar ze nu wonen wat mij weer de nodige zenuwen oplevert. Wat nou als de buren ons zien of we iemand tegenkomen die hij kent? Met trillende handjes staar ik uit het raam en probeer niet te denken aan wat er allemaal mis kan gaan.

Het is een warme zomerdag en dus heb ik een kort jurkje aan met blote benen. Onder mijn jurkje heb ik een sexy baby doll aangedaan als verrassing voor Simon. Als ik de tram uitstap zie ik hem niet direct. Ik kijk verdwaald om me heen. Ineens zie ik hem zitten. Aan de overkant van de straat staart hij relaxt voor zich uit terwijl de zon zijn gebruinde armen doen glimmen. Als ik op hem afloop, springt hij op. Ik volg hem richting zijn net gekochte huis.

Als we langs een speeltuin lopen zegt hij dat we een beetje moeten uitkijken. “Wat is er dan?” vraag ik terwijl ik de zenuwen weer voel opspelen.

“Mijn dochtertje, Kim, zit hier op school en het zou kunnen dat ze op zo’n warme dag lekker aan het buitenspelen zijn met de hele klas.” Ik schrik ontzettend van wat hij me vertelt en kijk hem ongelovig aan. Ik voel dat ik een soort mini-paniekaanval krijg. Het laatste wat ik wil, is eraan herinnerd worden dat mijn lievelingscollega twee onschuldige kids heeft wiens leven ik min of meer loop te ruïneren.

Gelukkig komen we Kimmie niet tegen en hangen er ook geen buren uit het raam als Simon met zijn nieuwe sleutels staat te prutsen. Met een dubbel gevoel stap ik het huis binnen. Simon geeft me snel een tour maar na vijf minuten over de verbouwing gepraat te hebben, houden we het niet meer. Voor ik het weet staan we alweer innig te tongen. Hij leidt me naar de woonkamer waar hij wat kleedjes en kussens heeft neergelegd.

Ik vind het heerlijk dat we eindelijk een keer rustig aan kunnen doen en geniet met volle teugen van elke aanraking, elke seconde en elke sensatie. Op het dekentje midden in zijn kale woonkamer, kom ik zo intens klaar dat ik het gevoel heb dat ik zojuist een soort bovennatuurlijke ervaring meegemaakt heb. Simon komt naast me liggen en kriebelt mijn rug zoals alleen hij dat kan. Normaal ben ik niet zo knuffelig na de sex maar met Simon mag ook het kietelen en kroelen van mij oneindig doorgaan.

Helaas moet er ook dit keer een einde komen aan ons samenzijn. Ik stel voor dat we ons weer aankleden. Simon zorgt dat al het bewijs dat we hier waren verdwijnt. Hij doet de voordeur achter ons op slot en loopt mee naar de tramhalte. Als we afscheid nemen wil ik hem eigenlijk een lange knuffel geven, maar ik houd me in. Hij draait zich om en loopt weg. Ik kijk hem na en zucht diep. Terwijl ik op de tram wacht, sta ik nog helemaal na te genieten van onze geweldige vrijpartij. Als ik om me heen kijkt, valt het me op dat er twee dames naast me staan die me afkeurend aankijken. Geschrokken kijk ik weg en staar beteuterd naar mijn schoenen.

Een vlaag van schuldgevoel overvalt me en ineens voel ik me verschrikkelijk. Wat als we zijn dochtertje tegengekomen waren, had ik dan nog met hem naar bed kunnen gaan of had mijn geweten me dan tegengehouden? Ik twijfel aan mezelf en voor het eerst krijg ik sterk het gevoel dat ik fout bezig ben.

Als ik eenmaal in de tram zit, ruik ik naar mijn idee heel erg naar Simon. Ondanks dat ik zijn geur normaal heerlijk vind, kan ik nu niet wachten om het van me af te spoelen onder een koude douche. De dames die bij de halte stonden, zijn ook de tram in gestapt en ik voel hun ogen in mijn rug prikken. Wie ze zijn en of ze Simon kennen, weet ik niet eens maar het voelt alsof ze me zojuist op heterdaad betrapt hebben…

Lees hier deel 5 van De Andere Vrouw.

Meer van Esther:

One of the guys

In bed met twee mannen

Bedrogen door een bezette vent

En heb ik gelogen?

Een en al ellende

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy