By 

De beste SM-speeltjes voor beginners


Onbewust heb je vast eens aan SM gedaan. Denk bijvoorbeeld aan (zachtjes) bijten, spanken, het trekken aan haren, het krassen op de huid of eventueel choken. Ook dit valt onder ‘SM’. Helemaal niet zo gevaarlijk, toch? Wanneer juist beoefend, kan het machtsspel heel veel extra genot toevoegen aan een vrijpartij. Met name als je speeltjes erbij gebruikt.

Wat is SM?

Sadomasochisme kan verschillen van onschuldig tot extreem, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wanneer uitgevoerd in een stabiele (sex)relatie en met wederzijdse toezegging kan SM een enorm erotische ervaring zijn.

Ben je nog een groentje als het aankomt op sadisme en masochisme? Het eerste wat belangrijk is om te bepalen is of je een ander pijn wilt toedoen of dat je het opwindend vindt om pijn te ondergaan. Als je daar over uit bent, kun je ermee aan de slag gaan.

De beste SM-speeltjes voor beginners

Handelingen als bijten en haren trekken zijn prima te proberen zonder het gebruik van speeltjes, maar er zijn veel fetish-speeltjes te koop voor mensen met een hunkering naar kink. En wat is er nou leuker dan jezelf (en je partner) trakteren op nieuw speelgoed?

Paddle en zweep

Ideaal voor spanken met een beetje meer pit dan de vlakke hand. Een paddle landt over het algemeen wat harder, hoewel een zweep ook zeker impact heeft. Een zweep kan ook op zachtere wijze gebruikt worden, bijvoorbeeld om de huid te strelen.

Shop toys:

Lederen & Suede Paddle € 70,25
Zwarte kleine leren zweep € 21,95

sm-speeltjes zweep

Tepelklemmen, clitorisklem en klemmen met penisring

Klemmen zijn een simpele manier om de pijngrens te testen en kunnen gemakkelijk aan een slaapkameravontuurtje worden toegevoegd. De klassieke tepelklemmen zijn bij veel bekend, maar wist je dat er ook klemmen speciaal voor de clitoris bestaan? Of tepelklemmen met een ketting die naar een penisring leidt?

Shop toys:

Harnas met tepelklemmen € 23,49
Tepelklemmen met penis/testikel koord € 19,95

sm-speeltjes

Tepelzuigers

Deze kleine zuigers zijn bedoelt om de gevoeligheid te vergoten. Door de zuiging wordt er bloed naar de tepels gepompt, wat de tepels stijf maakt en vaak ook vergroot. Door middel van knijpen en bijten na verwijdering van de tepelzuigers kan er extra stimulatie en zelfs pijn worden toegedaan. Er bestaan overigens ook zuigers voor op de clitoris, maar dit is meer van het niveautje ‘gevorderd’.

Shop toys:

Pipedream Fetish Clitoris of tepel zuiger € 19,39
BDSM Zuig Cups € 20,97

sm-speeltjes-zuiger

Pinwheel

Het prikkelen van de huid, het kietelen van gevoelige plekjes op het lijf of het toedoen van pijn door stevige druk te beoefenen… Het kan allemaal met dit duivelse speeltje. Je rolt het wieltje of meerdere rijen wieltjes met spikes over het lichaam om je bedpartner eens goed op scherp te zetten.

Shop toys:

“Adrenaline Spikes” Pinwheel 1 € 17,71
Pinwheel Met 5 Wieltjes € 24,95

sm-speeltjes-pinwheel

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Meer over SM:

BDSM voor beginners

Acht mythes over BDSM

De heetste onderdanige sexstandjes

Beeld: ChristineLeDuc / Tumblr
Kim
About me

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd.

YOU MIGHT ALSO LIKE

bdsm voor ons
Hoe weet ik of BDSM iets voor mij en mijn partner is? – VrijVraag #33
February 15, 2019
sexy kerst
6 sexy adventskalenders
December 05, 2018
ja-meneer-verhaal
Sexy verhaal: Ja, meneer
June 20, 2018
dominanter in bed
Dominanter worden in bed: zo pak je dat aan
March 22, 2018
kinky sex
15 ideeën voor kinky sex
March 07, 2018
bdsm voor beginners
BDSM voor beginners
February 11, 2018
kinky bdsm verhaal
Sexy verhaal: Vastgebonden en opgewonden
January 10, 2018
spannend verhaal
Sexy verhaal: Un Crime Passionnel
November 22, 2017
pegging verhaal
Sexy verhaal: De rollen omgedraaid
November 12, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *