By 

De ideale verwenavond voor jezelf


Stel, je hebt een hele avond niks op de planning, maar wil niet weer achter Netflix duiken. Of je hebt een drukke tijd gehad en hebt gewoon even behoefte aan wat me-time. Ga dan voor een ideale verwenavond voor jezelf. Hoe die avond eruit gaat zien? Wij hebben een aantal thuistips op een rij gezet. 

1. Ook zelfliefde gaat door de maag

Niks zo heerlijk om jezelf te verwennen met jouw ideale comfort food. Waar word jij nou echt blij van? Een lekkere vette snack of een reep chocolade? Grijp lekker naar de koelkast en snackkastjes om op zoek te gaan naar lekker eten.

2. Een wellnesskuurtje aan huis

Ga lekker in bad of onder de douche en geef je huid een lekkere boost. Een maskertje of scrub kan wonderen doen. Aangezien niet iedereen zijn hele badkamerkastje vol heeft staan met lekkere middeltjes hierbij ook een tip voor een huis-tuin-en-keuken-scrub en -maskertje. Want bij zo’n relaxavond heb je geen zin om eerst nog de deur uit te gaan.

Suikerscrub: 

1 kopje suiker (kan ook met zout, maar suiker is iets zachter)

1 kopje olijfolie

druppeltje olijfolie

Huid en haarmasker:

1 rijpe banaan

1 eetlepel honing (ook alleen honing is heerlijk)

Laat 10-15 min intrekken en spoel daarna af met warm water

Et voilà

#3 Self loving in bed

Met een volle maag van al het eten en helemaal rozig van je huis-tuin-en-keuken wellnesskuurtje is het tijd voor jezelf tussen de lakens. Want wat is nu een mooiere manier van zelfliefde dan masturberen. Het is hartstikke gezond en ideaal voor je ontspanning. En hoe je deze sessie inricht is natuurlijk helemaal aan jou. Zo kun je je laptop erbij pakken om helemaal in the mood te komen met sexy porna video. Of misschien ga jij voor wel een speeltje, zoals een dildo of vibrator? Deze niet in huis? Je kunt online je dildo kopen bij EasyToys.be of EasyToys.nl. Moet je wel nog even een nieuw avondje plannen ;-).

Wil je meer weten over masturberen? Bestel ons boek over het vrouwelijk orgasme: “Kom je ook?”.

Meer over soloseks:

10 redenen waarom solosex geweldig is

Nederlandse vrouw dol op porna!

De lekkerste masturbatie standjes voor vrouwen

Beeld: pinterest
Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

dry spell
Dry Spell: Wat te doen als je een tijdje droog staat
October 28, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *