De lekkerste manieren om te masturberen

door Lotte

Misschien heb je een fijne 'techniek' die je vaak gebruikt om tot je hoogtepunt te komen. Wist je al dat er heel veel verschillende manieren zijn om te masturberen? Probeer eens af te wisselen tussen verschillende 'technieken' en wie weet wordt jouw solosex een nóg groter plezier!

Met je handen

Masturberen met je handen is waarschijnlijk de meest voorkomende en logische manier van solosex. De mogelijkheden ermee zijn eindeloos: Je kunt je clitoris, vagina maar ook je anus stimuleren. Ook kun je jouw G-spot zoeken. De ene vrouw kan deze makkelijker met haar vingers vinden dan de andere vrouw, elke vagina is nou eenmaal net even anders. Ga op ontdekkingsreis. Stimuleer niet alleen de clitoris maar probeer ook andere plekjes zoals je binnenste schaamlippen. Sommige vrouwen vinden dat ook erg fijn aanvoelen.

Met een speeltje

Er bestaan zoveel fijne speeltjes die je uit zou kunnen proberen. De meest voorkomende speeltjes voor vrouwen zijn de dildo en de vibrator. Er zijn dildo's en vibo's in alle soorten en maten. Een vibrator waar je gegarandeerd een voortreffelijk orgasme van zult beleven is de luchtdruk vibrator. Deze toy stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. Een goed voorbeeld van zo'n speeltje is de Satisfyer Pro 2. Een andere vibrator die ook door veel vrouwen aangeprezen wordt is de rabbit vibrator. Met een rabbit vibrator wordt zowel de G-spot als de clitoris gestimuleerd. Dubbel genot dus! Als dat je wat lijkt, is de Bliss Rabbit Vibrator misschien wel wat voor je. Ook heb je natuurlijk de welbekende wand massager, die ook kan worden gebruikt om de clitoris te stimuleren.

masturberen

Met een kussen

Deze manier is misschien wat minder bekend, maar zeker het proberen waard. Je kunt op een kussen zitten en met je heupen heen en weer gaan of cirkelbewegingen maken. Hierdoor wordt je clitoris zacht gestimuleerd. Doordat je zit, stroomt er meer bloed naar je vagina waardoor je een intens orgasme kan ervaren. Je kunt ook op je buik liggen met het kussen geklemd tussen je benen. Verder zijn er natuurlijk nog talloze opties hoe je met een kussen kunt masturberen. Probeer het een keer uit en ervaar het zelf!

De douchekop

Een goede vriend van heel veel vrouwen; de douchekop. Je kunt staan of zitten in je douchecabine en de straal van je douchekop op je vagina richten. Wanneer je douchekop verschillende straal standen heeft, is het wellicht leuk om hier wat mee te spelen. Zo kun je ontdekken welke straal het fijnste voor jou aanvoelt. Ook kun je afwisselen tussen warm en koud voor eventueel extra sensatie. Veel vrouwen ervaren een orgasme door de douche of ander stromend water als heel intens.

Meer over masturberen:

Een goddelijk orgasme in 5 stappen

Hoe begin je aan masturberen? Vrijvraag #77

Masturberen als je in een relatie zit: is dat oké?

Bron: Easytoys | Beeld: Pinterest, Unsplash

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy