De stoutste sexspelletjes voor twee voor Oud & Nieuw

door Maud

2020 was een jaar om te vergeten, maar dat betekent niet dat we ‘m somber hoeven af te sluiten. Ga het nieuwe jaar in met een knaller. Deze stoute sexspeeltjes voor twee zijn geschikt voor jullie!

Strippoker

Breng de spanning in de kamer met en potje strippoker! Na elke ronde moet de verliezer weer een kledingstuk uittrekken. Als jullie echte viezeriken zijn, kunnen jullie het spel wat heter maken door seksuele handelingen erbij te betrekken. Zo ga je zomaar zonder kleren het nieuwe jaar in.

Massages

Nog beter: erotische massages. Masseer elkaar van top tot teen met de lekkerste massage oliën. Begin elkaar rustig met masseren en bouw het steeds meer op naar de intieme zones. Neem de tijd, want hoe langer de opbouw, hoe geiler jullie worden.

Dirty seconds

Als jullie even wat hersenen willen kraken, is Dirty Seconds ook een leuk spel om te spelen! Bij dit spel moet je binnen 30 seconden zoveel mogelijk woorden proberen te raden. Deze woorden variëren van ‘dirty’ naar ‘extra dirty’. Als jullie het een stapje verder willen brengen, kunnen jullie de verliezer een seksuele handeling laten uitvoeren.

oud & nieuw

Blindfolding

Breng jullie sexleven tijdens oud & nieuw een stukje verder met een blinddoek. Laat je blinddoeken en geef je helemaal over of blinddoek je partner en wees dominant. Gebruik een sjaal, theedoek of een speciale blinddoek. Ontdek samen wat jullie geil vinden

blindfolding

Doen, durven of de waarheid

Niet het spel zoals je hem vroeger kende. Dit is de ondeugende versie. Laat een fles draaien en degenen waarop deze fles landt, moet een opdracht uitvoeren. Dit kan een stoute vraag zijn of een hete opdracht. Jullie bepalen zelf wat. Als jullie het nog wat spannender willen maken, kunnen jullie nog een koppel uitnodigen.

Meer over sexspellen:

5 slaapkamerspellen tegen saaie seks

Dirty Seconds – partyspel

15 ideeën voor kinky seks

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy