De vijf leukste eigenschappen van de roze wolk

door Julia

Tuurlijk is het fijn, de vertrouwdheid en de stabiliteit van een lange relatie, maar de leukste fase is toch wel echt het prille begin waarin alles nog nieuw en spannend is. Je lover en jij zijn nog aan het verkennen, aftasten, jullie zijn nog een groot mysterie voor elkaar. Wij sommen hier de vijf leukste kenmerken van de roze wolk voor je op.

 

#1 Die eerste berichtjes

Dat zijn toch wel de speciaalste, de eerste appjes die je van hem krijgt. Iedere keer dat je mobieltje afgaat en je zijn naam op je telefoonscherm ziet verschijnen maakt je hart een sprongetje. ‘Hij denkt aan me!’

 

#2 Kriebels

Dat licht nerveuze gevoel wat je in je buik krijgt als je bij hem bent. De manier waarop hij naar je kijkt en je hand vastpakt, of zijn arm om je heen slaat. Iedere aanraking geeft je het gevoel alsof je in een achtbaan zit en je keihard naar beneden raast. Vlinders? Jij voelt de hele dierentuin als hij bij je is.

 

#3 Hij is de mooiste, de leukste, de liefste

Deze jongen is perfect! Er is niemand die zo knap, zo charmant, zo grappig en zo lief is als hij. Je voelt je het gelukkigste meisje op aarde, omdat je hem jouw vriendje mag noemen. Hij is het waar je al die tijd naar op zoek was en nu eindelijk hebt gevonden, jouw droomprins. Mega roze wolk alert.

 

#4 De wereld wordt een stukje mooier

De buurvrouw doet ineens zo vriendelijk en dat rothumeur van je manager is ineens helemaal weg, zelfs je moeder zeurt niet meer aan je hoofd! Door je roze bril is de negativiteit in je leven verdwenen, alles is positief en je kunt alleen nog maar genieten van al het moois om je heen.

 

#5 Je gaat helemaal in elkaar op

De aantrekkingskracht tussen jullie twee is ongekend. Zoveel passie heb je nog nooit meegemaakt met iemand. Jullie kunnen samen uren doorbrengen in bed, je wilt intens genieten van elkaar. De uren vliegen voorbij als je met hem bent, beter gezegd alles gaat aan je voorbij als je met hem bent.

 

Hiermee willen we niet zeggen dat de langetermijn relatie helemaal geen leuke momenten kent, integendeel! Check hier de meest hilarische slaapkamersituaties die alleen langetermijn koppels herkennen.

 

Meer over dating:

– Do’s en don’ts voor een datingprofiel

– Moderne liefde: een weekje verliefd

– Zo vermijd je awkward onenightstand

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy