6 dingen waar mannen zich voor schamen

door Maaike

Niet alleen wij vrouwen zijn onzeker, mannen kunnen er zeker ook wat van. Tja, het zijn net mensen. Zo kunnen sommige mannen kunnen zich macho gedragen, maar ook zij twijfelen soms over hun haar, lichaamsbouw of uiterlijk.

1. Lichaamsgeur

Na het sporten of van de zenuwen: ook mannen zweten zich een ongeluk. Als je denkt dat vrouwen fan zijn van deo, moet je eens opletten hoeveel anti-transpirant opspuiten.

2. Rughaar

Er van de achterkant uitzien als een grizzly beer is voor mannen een echte no-go. Ook mannen liggen regelmatig op de pijnbank of kopen ontharingsspullen.

3. Moobs

Moobs a.k.a mannelijke boobs zijn iets waar mannen pretty scared voor zijn. En hoe graag zij borsten bij vrouwen zien, willen ze zelfs niet.

4. Concurrentie

Net zoals dat wij vaak kijken naar het uiterlijk van andere vrouwen, doen mannen dit ook. De kledingstijl, hoe de ander z'n haar zit of hoe het baardje getrimd is: mannen scannen hun (mogelijke) concurrenten van top tot teen. Vooral in de douches.

5. Kaalheid

De ene man krijgt al inhammen rond z'n 25e en de ander pas na zijn 40e, maar ook voor mannen is hun haar vaak heilig. Je staat er nog versteld van hoeveel middeltjes er voor mannen verkrijgbaar zijn tegen kaalheid.

6. Geen zin in sex

Ze zeggen dat mannen zo'n 24/7 aan sex denken en dat ze het, net zoals konijnen, de hele dag kunnen doen. Maar niets is minder waar. Ook mannen hebben soms geen zin in sex. Ze hoeven zich daar helemaal niet voor te schamen, maar vanwege het stereotype beeld dat ze seksbeesten moeten zijn, doen ze dat soms wel.

Meer over sex & body:

Zo maak je het minder ongemakkelijk tussen jou en je ex

Naspel voor gevorderden: zo doe je het

Wanneer verdient een relatie een tweede kans

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy