By 

Dit is dé favoriete sexplek van mannen


Er zijn talloze plekken waar je sex kunt hebben, maar de vraag is of je je comfortabel genoeg voelt om overal sex te hebben. Ik gok zo van niet. Misschien dat we daarom toch vaak eindigen in the good old bed, al blijkt dit niet de favoriet te zijn onder de mannen.

 

Logisch ook wel, want echt spannend is het niet. Al zijn er natuurlijk genoeg manieren om het spannend te maken. Toch is het niet de eerste sexplek waar mannen aan denken als ze een favoriet moeten kiezen.

 

Steamy

Op de bank dan of op de keukentafel of in de auto? Nee, de mannen zijn het er unaniem over eens dat voor hun de badkamer de meest geliefde plek is om sex te hebben. ‘De badkamer?!’ Hoor ik je denken, ja echt. Je zou het misschien niet zeggen, omdat het totaal niet comfortabel is vanwege de vaak krappe ruimtes, maar de mannen vinden het heerlijk. Uit onderzoek van een condoommerk blijkt dat de badkamer favoriet is bij  73% van de mannen.

 

Hot & cold

En waarom vraag je je af? De voornaamste reden voor deze sexplek is dat het praktisch is; je hoeft het niet koud te hebben door de warme douchestraal en als je het van al die action nogal heet hebt gekregen, kun je meteen weer afkoelen met een koude douche achteraf. Om deze reden zouden de mannen ook liever in de zomer sex hebben onder de douche, wat dan ook wel weer begrijpelijk is. Met die warmte van buiten plak je aan alle kanten, en in een broeiend hete slaapkamer sex hebben is dan geen pretje.

 

Mocht je nu denken: Leuk! Ik wil het graag een keer uitproberen, maar ik heb geen flauw idee welke standjes het beste zijn voor in de badkamer? Check dan even ons artikel: Badkamer sex: 3 stomend hete standjes. Have fun!

Bron: Marie Claire
Beeld: Pinterest

Meer artikelen over sexplekken:

– 55 creatieve sexplekken

– Sex in het water wat je moet weten

– 5 apps voor een spannender sexleven

Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Sexting dossier: de do’s en don’ts
February 23, 2019
solosex geweldig-
10 redenen waarom solosex geweldig is
February 13, 2019
hoeveelheid sex
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #4
January 29, 2019
redenen-om-het-niet-uit-te-maken-relatie-verbreken-500 (1)
12 bullshit redenen om in een slechte relatie te blijven hangen
January 28, 2019
sexrubrieken kaars
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #3
January 25, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019
Pikstraf: wanneer je sex als machtsmiddel gebruikt
January 20, 2019
Van Barbie-bordeel tot zadelwrijven: 7 vrouwen over hun eerste ervaring met ‘sex’
January 16, 2019
zo herken je een sexverslaving
Hoe weet je of je sexverslaafd bent?
January 09, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *