Dit is dé favoriete sexplek van mannen

door Julia

Er zijn talloze plekken waar je sex kunt hebben, maar de vraag is of je je comfortabel genoeg voelt om overal sex te hebben. Ik gok zo van niet. Misschien dat we daarom toch vaak eindigen in the good old bed, al blijkt dit niet de favoriet te zijn onder de mannen.

 

Logisch ook wel, want echt spannend is het niet. Al zijn er natuurlijk genoeg manieren om het spannend te maken. Toch is het niet de eerste sexplek waar mannen aan denken als ze een favoriet moeten kiezen.

 

Steamy

Op de bank dan of op de keukentafel of in de auto? Nee, de mannen zijn het er unaniem over eens dat voor hun de badkamer de meest geliefde plek is om sex te hebben. ‘De badkamer?!’ Hoor ik je denken, ja echt. Je zou het misschien niet zeggen, omdat het totaal niet comfortabel is vanwege de vaak krappe ruimtes, maar de mannen vinden het heerlijk. Uit onderzoek van een condoommerk blijkt dat de badkamer favoriet is bij  73% van de mannen.

 

Hot & cold

En waarom vraag je je af? De voornaamste reden voor deze sexplek is dat het praktisch is; je hoeft het niet koud te hebben door de warme douchestraal en als je het van al die action nogal heet hebt gekregen, kun je meteen weer afkoelen met een koude douche achteraf. Om deze reden zouden de mannen ook liever in de zomer sex hebben onder de douche, wat dan ook wel weer begrijpelijk is. Met die warmte van buiten plak je aan alle kanten, en in een broeiend hete slaapkamer sex hebben is dan geen pretje.

 

Mocht je nu denken: Leuk! Ik wil het graag een keer uitproberen, maar ik heb geen flauw idee welke standjes het beste zijn voor in de badkamer? Check dan even ons artikel: Badkamer sex: 3 stomend hete standjes. Have fun!

Bron: Marie Claire
Beeld: Pinterest

Meer artikelen over sexplekken:

– 55 creatieve sexplekken

– Sex in het water wat je moet weten

– 5 apps voor een spannender sexleven

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy