Dit sexstandje willen vrouwen het liefst uitproberen

door Julia

Er is een sexstandje dat bij vrouwen bovenaan op hun verlanglijstje staat. Of eigenlijk is het meer een locatie, ze willen namelijk het liefst sex op de keukentafel.

Uit onderzoek blijkt dat tabletop sex, waar de vrouw op de keukentafel zit en de man voor haar staat, het standje is wat vrouwen het liefst willen uitproberen.

Lekker makkelijk

Volgens sextherapeut Ian Kerner is daar een hele logische verklaring voor.

Het brengt dat oergevoel naar boven en de clitoris kan in deze positie makkelijk gestimuleerd worden

Maar hoe praktisch is dat nu eigenlijk? Het heeft allemaal te maken met de afmetingen en de soort tafel waar je het op doet, zo legt Pat Liska van timmerbedrijf Liska Constructions uit. Het hangt van drie factoren af. Een is de hoogte van de tafel, deze hoort even hoog te zijn als de man z’n middel. De beste keus is dan om te gaan voor de keukentafel, is je lover niet zo groot? Ga dan voor een bureautafel, die is net wat lager. En zorg ervoor dat de tafel tegen de muur aanstaat, dat voorkomt schuiven.

 

Tref de juiste voorbereidingen

Als je eenmaal een tafel hebt gevonden met de juiste hoogte, zijn er nog twee factoren waar je op moet letten. Het materiaal, glas raden we af omdat het te glad is, en goedkope tafels zijn ook geen goeie optie vanwege het geluid. Dat gekraak kan de stemming behoorlijk verpesten. Als laatste is het belangrijk dat je kijkt naar de poten van de tafel, hele dunne en loszittende tafelpoten is, hoe verrassend, een no-go. Ze moeten stevig en dik zijn, om niet alleen je gewicht te kunnen houden maar ook het stoten te kunnen opvangen.

Bron: Womens Health magazine
Beeld: Pinterest

Meer over sexstandjes lees je hier:

De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje

Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

Dit is de favoriete sexplek van mannen

1 reactie

Gerard op’t Hoog 28 augustus 2019 - 13:23

Leuke ideeën op gedaan die we zeker nog gaan uit proberen dus ik ga hier meer mee doen !!

Bedankt

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy