Dit zijn de beste locaties om een onenightstand te vinden

door Julia

Uit pure verveling heb ik laatst Tinder geïnstalleerd, omdat ik zin had in een onenightstand. Maar van  de 100 mannen zitten er misschien vijf leuke tussen, pfff… ik vond het zo vermoeiend. Maar wat blijkt? Ik zoek gewoon op de verkeerde plek! Op deze locaties vind je je onenightstand.

Er is namelijk onderzoek gedaan naar de beste locaties om een onenightstand te vinden, ofwel te regelen. De website SaucyDates ondervroeg 10.121 mensen over hun ervaringen met eenmalige avontuurtjes en dit was de uitkomst.

Lover voor 1 nacht

De perfecte plek om een onenightstand te scoren is… in een bar. Oké niet heel verrassend, het is tegenwoordig een beetje de ouderwetse manier van versieren geworden, maar het werkt dus nog steeds. Op nummer twee van de beste locaties waar je een lover voor één nacht vindt, staat het hotel. Mensen ontmoeten elkaar dus in een hotel en even later gaan ze naar boven voor een hete nacht. Er was ook een aantal mensen dat ooit een onenightstand heeft gevonden in de sportschool, 5% is na hun gymsessie weleens met iemand in bed beland.

Museumbezoek

Voor sommige mensen kan een middag in een museum heel opwindend zijn, want uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat 5% achteraf met iemand mee naar huis is gegaan. Niet zo heel saai dus, zo’n bezoek aan een museum. Voor 3% van de mensen die meededen aan het onderzoek is het weleens raak geweest na het shoppen in de stad. Ook bruiloften scoren goed op het lijstje van beste locaties om een one time lover te vinden, 8% is na het huwelijksfeest met iemand tussen de lakens gedoken. Het kantoor is niet heel populair, of beter gezegd de collega’s, want maar 1% laat weten dat zij ooit met een collega sex hebben gehad.

Heb jij weleens een onenightstand? En wat is voor jou de beste plek om iemand te vinden?

Bron: SaucyDates.com / Beeld: Pinterest

Meer over een onenightstand:

Onenightstands leiden vaker tot meer dan 1 nacht

Kan een onenightstand leiden tot liefde?

Zo vermijd je een awkward onenightstand, de do’s en dont’s

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy