Dit zijn de favoriete sexstandjes van vrouwen

door Lotte

Roep je vriend er even bij, want dit moet hij onthouden voor de volgende keer dat jullie het bed induiken. Wij hebben namelijk drie seksstandjes op een rij gezet die voor veel vrouwen op de lijst ‘beste standjes‘ staan.

Dit zijn de favoriete sexstandjes van vrouwen

1. Love Lock

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen het liefst de love lock op de keukentafel willen uitproberen. Het is dan ook niet zo gek dat dit sexstandje in deze lijst staat. Belangrijk is dat de tafel op gelijke hoogte staat met het middel van je vriend. Heb je een lagere tafel, dan kun je altijd nog een kussen onder je billen leggen. Jij gaat dus op de tafel zitten en je lief komt tegen je aan staan, laat hem bij je naar binnen en vouw je benen om hem heen. Je kunt voor het gemak ook gaan liggen op de tafel. Pluspuntje van deze positie: hij kan extra diep.

2. Sexy back

Het trekken aan de haren, een flinke tik op de billen krijgen; veel vrouwen vinden het ontzettend geil om gedomineerd te worden in bed. Een ideaal sexstandje voor wilde sex is de sexy back. Hierbij neemt je vriend je van achter. No worries, we hebben het niet over anale sex. Het gaat als volgt: jij gaat plat op je buik liggen met je billen een beetje omhoog. Je vriend gaat bovenop je liggen. Tip: als hij in je zit, druk jij je benen bij elkaar, zo wordt namelijk je G-spot goed gestimuleerd.

3. Missionaris

De all time favorite van iedere vrouw als het gaat om sexstandjes, is toch wel het missionaris standje. In Nederland veruit dé populairste positie in bed. Het is romantisch, want je kunt elkaar in de ogen kijken of zoenen terwijl je bezig bent en eigenlijk gewoon heel lekker. Dat wij vrouwen relaxt kunnen blijven liggen en het genot gewoon over ons heen kunnen laten komen, is ook niet geheel onbelangrijk.

Meer over sexstandjes:

De vijf heetste sexstandjes voor diepe penetratie

Must try: Vier sexstandjes als hij een grote penis heeft

Top 3 sexstandjes volgens nieuw onderzoek

Beeld: Pinterest 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy