Dit zijn de erogene zones van de vrouw

door Phlox

Eigenlijk kun je elk stukje van het menselijk lichaam als erogene zone beschouwen, wie wat fijn vindt verschilt tenslotte per persoon. En toch hebben we hebben ze allemaal: bepaalde lichaamsdelen waarvan we, bij aanraking, nét iets sneller opgewonden raken dan andere plekken. En misschien denk je bij vrouwelijke erogene zones gelijk aan de tepels en clitoris- terwijl er dus veel meer gevoelige plekjes op een vrouwenlichaam zitten!

Met het lijstje uit dit artikel in mind weet jij alles wat je moet weten over de erogene zones van de vrouw.

woman with flowers on bed

Oren

Wist jij dat de oren een enorm gevoelig onderdeel van je lichaam zijn? Dit geldt vooral voor de oorlellen. Het is niet voor niks dat het masseren van je oorlellen al binnen een paar minuten een kalmerend effect geeft! Voor sommige vrouwen kan het heel opwindend zijn als er tijdens de seks op haar oorlel wordt gestreeld of geblazen.

Rug

Onze rug heeft, met de ruggengraat, natuurlijk ontzettend veel zenuwuiteinden – het is dus niet zo gek dat het onder de erogene zones valt. Vooral de onderrug is enorm sensitief. Verwen haar en maak hier gebruik van met een fijne massage.

Tip: check ons artikel voor het geven van een erotische massage en blow her mind.

Binnenkant van de dijen

Een plek die nogal eens wordt overgeslagen in onze haast om rechtstreeks naar het goud te gaan, en dat terwijl de binnenkant van onze dijen juist zo mega gevoelig zijn. Tease haar door er zachtjes te zoenen, likken en zuigen.. succes gegarandeerd.

Onderbuik

Zo dichtbij, yet so far.. De sweet spot tussen navel en vagina staat zeker op het lijstje van erogene zones.

Nek en sleutelbeen

Een lichaamsdeel dat zeker niet vergeten mag worden: de nek. Deze erogene zone is een favoriet van menig persoon, en met goede reden! Vanaf de kin tot het sleutelbeen is deze spot namelijk super gevoelig voor aanrakingen van de mond en tong (hickeys are optional..)


Meer over:

Erogene zones van de man: dit zijn ze

Alles over een zone-orgasme

6 tekenen dat je een gezond sexleven hebt

Beeld: Pexels & Giphy

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy