Drie sexposities voor een strakker lijf

door Julia

Genieten van heerlijke sex en tegelijkertijd werken aan een strak lichaam? Deze drie standjes gebaseerd op de yogaposities geven je niet alleen een intens orgasme, maar ook een killerbody.

 

#1 Downward Doggy Style

sexposities

 

De downward doggy style is het standje op z’n hondjes met een twist. Jij staat voor je lover met je rug naar hem toe en buigt zo ver mogelijk naar voren, je plaatst je handen op de grond en duwt je billen in de lucht. Je maakt een rechte lijn van je handen tot je hoofd en nek tot aan je billen. Je traint hiermee je armen en je bovenrug en het zorgt voor diepe penetratie,  extra genieten voor jou dus.

 

#2 Bridge of Moans

sexposities

 

Deze positie ziet er nogal lastig uit, maar dat is ie helemaal niet. Het gaat als volgt: jij gaat op je rug liggen en maakt een bruggetje van jezelf, dus je trekt je heupen op en zet je voeten iets uit elkaar. Je lover gaat op zijn knieën zitten tussen jouw benen in. Door de hoek van je heupen glijdt hij met zijn penis langs de bovenkant van je vagina, wat een heel lekker gevoel geeft. Door je benen af en toe naar elkaar toe te brengen voel je hem nog beter, je vagina vouwt zich dan als het ware om de penis heen. Hiermee train je je onderrug, billen en hamstrings.

 

#3 Thunderbolt of Love

sexposities

 

Dit standje wordt ook wel de Vajrasana, oftewel de judozit genoemd. Hierbij voert je lover de positie uit, hij vouwt zijn benen onder zich en leunt naar achter. Hij zit met zijn billen op zijn voeten. Jij klimt op hem en laat zijn ’thunderbolt’ in je glijden. Met dit standje maak je je enkels sterker en train je gelijk je bovenbeenspieren.

 

Bron: Cosmopolitan.com / Beeld: Pinterest

Meer over sex standjes:

– De favoriete standjes van mannen

– Hot: 6 orale sex posities

– Beste standjes volgens jouw sterrenbeeld

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy