Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

door Julia

Een langdurig orgasme dat klinkt echt als een droom, nietwaar? En dus iets wat moeilijk te realiseren is. Helemaal niet, je moet alleen weten hoe. En daar zijn wij voor; met deze drie sexstandjes ben je verzekerd van een heerlijk aanhoudend orgasme.

Deze sensuele sexposities geven je zo’n intens en langdurig orgasme, dat je je lover bijna wil gaan smeken om te stoppen. Je gaat je serieus afvragen of een mens echt zoveel genot aankan. Benieuwd geworden? Lees gauw verder.

#1 Op het randje

Als je nog niet eerder een vaginaal orgasme hebt ervaren, (zonder dat je clitoris gestimuleerd wordt) is met deze positie de kans groot dat het nu wel gaat lukken. Hij gaat als volgt: ga achterover liggen op een stevige ondergrond, bijvoorbeeld een tafel, en laat hem jou met zijn handen verwennen. Heel langzaam streelt hij je clit met zijn linkerhand, en tegelijkertijd brengt hij een vinger van zijn andere hand bij je naar binnen, in een boogje. Denk maar aan het ‘kom hier’ gebaar. Dit doet hij tot het moment dat je bijna klaarkomt, laat hem net daarvoor stoppen. Blijf dit vervolgens herhalen tot je bijna scheel ziet van de geilheid. Als je bijna dat orgasme bereikt laat hem dan zijn penis bij je naar binnen brengen, om het af te maken.

#2 Bodyboarden

Je raadt het misschien al, dit sexstandje doet het meeste lijken op de beweging die je maakt in het water als je op een surfplank ligt. Maar dan net even anders. Ga bovenop je lover liggen en lift jezelf een beetje omhoog, door je tenen op zijn onderbenen te laten rusten (hielen in de lucht). Hij houdt zijn handen op zijn borst, en jij steunt met je handen op zijn handpalmen. Als dit te vermoeiend is, zet je je handen naast hem neer. Vervolgens beweeg je heen en weer, heel rustig aan. Het is ook meer grinden (zoals op de dansvloer tegen elkaar aan dansen) dan echt stoten. Dat maakt ook dat hij het langer vol kan houden, en jij dus een langdurig orgasme krijgt.

#3 Tot het kookpunt

Oei voor deze positie moet je toch heel wat beheersing kunnen tonen, deze heeft namelijk een voorbereidingstijd. Van jawel, een week. Spreek met elkaar af dat je een week lang geen orgasme mag krijgen. Sex is wel geoorloofd, juist wel, maar dan zonder finish. Dit bouwt de spanning lekker op, zorg dat je tijdens de sex in die zes dagen net tegen dat orgasme aan zit. Dit zodat je aan het eind van de week niet alleen ontzettend hitsig bent, maar ook heel gefrustreerd. En je dus alleen nog maar kunt denken aan klaarkomen. Maar let wel, op dag zeven is het niet de bedoeling dat je elkaar bespringt voor een lekker hard potje sex, nee probeer je te beheersen en doe het rustig aan. Je ben dan zo gevoelig wordt je bewust van ook maar de kleinste aanrakingen. Het orgasme wat daarop volgt is onbeschrijfelijk.

 

Have fun!

 

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: Pinterest

 

Meer over sexstandjes:

– Blijkbaar is dit het meest gehate sexstandje van vrouwen

– Spannend standje voor het weekend; sexstandje 68

– Dit zijn de populairste sexstandjes per land

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy