‘Een curvy vrouw maakt mannen gelukkiger’

door Julia

Iets te veel paaseitjes gegeten dit weekend? Not to worry als het gaat om de liefde. Het blijkt namelijk dat mannen die getrouwd zijn met een curvy vrouw meer geluk ervaren, dan degenen die het jawoord hebben gegeven aan een slankere vrouw.

 

Nu gaat het natuurlijk om je eigen geluk als het aankomt op je lijf, maar het is toch leuk om te horen dat mannen heel blij worden van een vrouw met rondingen nietwaar?

 

Geliefd

Eerder berichtten we al dat curvy het meest gewilde lichaamstype is, als mannen moeten kiezen uit een normaal, gespierd, curvy of dun postuur geven ze de voorkeur aan een vrouw met rondingen. En nu blijkt dus dat mannen die in het huwelijksbootje zijn gestapt met een curvy vrouw, ook daadwerkelijk gelukkiger zijn. Dat is geconcludeerd uit een onderzoek van dr. Filemón Alvarado en dr. Edgardo Morales aan de Argentijnse universiteit UNAM.

 

Chubby = gelukkig

annen die een relatie hebben met een vollere vrouw lachen meer en zijn beter in het omgaan met problemen, dan mannen die een relatie hebben met een slankere vrouw. Uit het onderzoek blijkt ook dat slanke ofwel dunne vrouwen een meer gereserveerde houding aannemen, vaak onvriendelijk zijn en hun emoties minder goed kunnen uiten dan volle vrouwen. Dr. Alvarado en dr. Morales ontdekten tijdens het onderzoek dat een curvy vrouw beter kan inschatten wat haar partner nodig heeft. Zij maakt haar man tien keer zo gelukkig dan haar slanke getrouwde vriendin.

 

Kanttekening

Of we dit onderzoek helemaal serieus moeten nemen is de vraag, want naast de Argentijnse krant Nuevo Diario is er geen enkel verslag online te vinden van het onderzoek. Ook is er geen bewijs te vinden dat dr. Alvarado en dr. Morales dit onderzoek echt hebben gepubliceerd in de afgelopen twee jaar. Nu hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat dit nieuws onwaar is maar of het echt een onderzoeksconclusie is, daar hebben we zo onze twijfels over. Desalniettemin een leuke opsteker toch?

 

Bron: Snopes.com
Beeld: Pinterest

 

Meer over curvy girls:

– Curvy is het meest gewilde lichaamstype

– De 10 mooiste curvy girls van Instagram

– Big news: vrouwen met grote billen zijn intelligenter en gezonder

3 reacties

Qwerty 15 juni 2017 - 11:25

Skinny shaming.

Beantwoord
Qwerty 15 juni 2017 - 11:27

“Dunne vrouwen zijn vaak onvriendelijk”
Ik hoop dat jullie zelf ook inzien hoe belachelijk dit artikel is?

Beantwoord
Lotte 15 juni 2017 - 11:42

Hi ‘Qwerty’,
bedankt voor je eerlijke reactie.
Bij LotteLust zijn we anti-shaming. Natuurlijk.
Eerlijk is eerlijk. De zin waar je het over hebt, is misschien niet zo tactisch geformuleerd.
Dit is echter een onderzoek, wat wij als luchtig artikel hebben ingestoken. Vandaar ook de kanttekening onderaan het artikel.

Wel fijn dat je eerlijk je mening durft te geven. We zullen in het vervolg beter op de formulering letten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy