Een mentaal orgasme: klaarkomen zonder aanraking

door Lotte

“Ons brein is ons grootste seksorgaan.”

Vaak groeien we op met het idee dat goede seks te maken heeft met de juiste fysieke skills. Het juiste standje, de juiste techniek, we zoeken allemaal naar de ultieme sleutel tot genot. Maar heb je je wel eens afgevraagd hoe je je mind kunt gebruiken bij het stimuleren van opwinding?

Een mentaal orgasme of een mindgasm is een orgasme puur vanuit jouw mentale focus op orgastisch genot. Het klinkt heel mysterieus, maar het is mogelijk met jouw gedachten een ‘suggestie’ te doen voor wat je wilt ervaren.. Een orgasme bijvoorbeeld.

Een mentaal orgasme in 6 stappen

Klaarkomen zonder aangeraakt te worden… Het kan. Voor de ‘eerst zien dan geloven’-mensen onder jullie, hierbij wat gouden tips to get you there.

1. Focus, baby

Je kunt niet spelen met jouw sexy gedachten als je steeds wordt afgeleid. Voor het hebben van een mentaal orgasme is een sterke mentale focus onmisbaar, dus klim op dat meditatiekussen en focus dat glorieuze brein van je! Focus op het moment hier en nu, op de sensaties in je lichaam, op wat je hier en nu ervaart. Vind jouw centrumpunt vanuit waar je je bewust bent van je gedachten zonder er door mee geslingerd te worden. Vanuit dit centrum is where the magic happens

2. Bewoon je bekken

Je gedachten kunnen suggesties doen voor bepaalde gevoelens, maar om deze gevoelens ook daadwerkelijk te kunnen ervaren moet je je bewust zijn van je lichaam. Het bekkengebied is een heerlijke wereld met een oneindige capaciteit tot seksueel plezier, dus spendeer hier tijd. Wees er echt aanwezig: voel er, adem er, dans door het leven met je bekken. Zorg er op jouw manier voor dat jij hier steeds meer gaat voelen.

3. Vind jouw sexy ritme

Een orgasme is als een ritme dat zich steeds verder verdiept en verdiept tot het je uiteindelijk helemaal open blaast. Zo’n ritme kun je op verschillende manieren in je lichaam ervaren. Als eerste: in je ademhaling. Golf mee met je ademhaling, steeds dieper in en uit. Hoe zou je ademen als je een orgasme hebt?

Experimenteer ook eens met ritme in je bekkengebied. Ken je dat grappige gevoel van pulserende spieren als je klaarkomt? Ga eens op ontdekkingstocht met deze spieren en kijk of je een ritme kunt vinden in het aan- en ontspannen van je bekken(bodem)spieren. Probeer eens een duwbeweging met deze spieren, of een zuigbeweging. Uiteindelijk, probeer eens of je een sensueel ritme kunt vinden waarbij je je bekken meedeint op je ademhaling. Als je dit ritme steeds dieper kunt laten worden is het eigenlijk al heel orgastisch… Hmm.

4. Voel je gedachten

Nu is het tijd de kracht van je gedachten te gaan ontdekken. Begin simpel, experimenteer eens met het verschil in hoe je je voelt als je denkt: “Ik ben geweldig!” of “Ik ben stom”. Hoe verschillend voelt dit in je lichaam? Dit simpele begin helpt je de link te ontdekken tussen je gedachten en de sensaties in je lichaam. Je raadt het al.. denk nu eens: ik ben sexy, ik ben wild, of iets wat werkt voor jou om je sensueel te voelen. Wat gebeurt er dan?

Take it easy en wordt vooral niet ontmoedigd als je niet meteen iets voelt. Het is een langzaam proces om de link tussen gedachten en ervaring te bemeesteren en het kost vaak wat experimenteertijd om te ontdekken welke gedachten voor jou het beste werken.

5. Speel met de verbeelding van aanraking

Net als dat je gedachten verwoord in zinnen effect hebben op hoe je je voelt, hebben ook verbeeldingen wel degelijk effect. Ga eens voor de spiegel staan en kijk in je eigen ogen. Gebruik je focus. Connect met je lichaam. Word je bewust van dat jij daar staat en dat je jezelf ziet. Richt nu langzaam je hand op en raak je spiegelbeeld aan. Kun je je inbeelden dat je die aanraking echt ontvangt? Kun je de aanraking ook daadwerkelijk voelen? Wat voel je als je denkt aan dat je meest intieme plekjes worden aangeraakt? Gebruik je ritmische ademhaling om de dingen die je voelt te vergroten.

6. Speel met de intentie van: orgasme!

En dan nu: het meesterwerk. De voorgaande tips hebben je laten proeven van de sensaties vanuit jouw focus en verbeelding. Probeer nu eens dit: ga comfortabel liggen in een veilige omgeving en focus je aandacht op je lichaam. Ontspan je.

Neem de vurige intentie: “ik heb een orgasme” in je hoofd. Het is nu de kunst de balans te vinden tussen overgave en focus. Je focust op je intentie en ervaring daarvan moment. Je láát je lichaam daarop reageren. Je geeft je eraan over. Hoe voelt dat? Verdiep datgene wat je voelt met je ritmische ademhaling en bewegingen van je bekken. Kun je je zodanig overgeven dat je daadwerkelijk klaarkomt?

mentaal orgasme

Oh, oh wat spannend! Laat je ons weten wat jouw ervaringen waren in een reactie? Geniet van jouw sexy, zwoele, oneindige mind! En onthoud: fantasie en werkelijkheid, het is uiteindelijk allemaal hetzelfde…!

Meer over orgasmes:

Ademhalingstips voor een beter orgasme

Orgasme tijdens sporten; kan dat?

Een goddelijk meervoudig orgasme in 5 stappen

Gastartikel door Do Salome

3 reacties

Martijn 18 februari 2018 - 09:59

Ik probeer dit regelmatig met mijn vriend. En hij zegt dat ik er heel goed in ben!

Beantwoord
Dave 1 juni 2018 - 01:40

Ik ben een kerel van 32 die laatst voor het eerst dit gevoel creëerde zonder mezelf aan te raken…het is een veel dieper en intenser gevoel dan met aanraken… Ik ben nog niet klaargekomen.. Maar als ik er mee bezig ben is dat gevoel niet te beschrijven…ademhalen gaat sneller… Hartritme verhoogt enorm… Het hele gebied rond mijn benen en edele delen tintelt… In mijn hoofd heb ik hele langzame intensieve sex…het gevoel is onwijs… Ik denk dat zodra het mij voor het eerst lukt om erbij klaar te komen dat dit echt op de hoogste en meest intensieve manier is… Kijk er wel naar uit… Maakt niet uit waar ik op dat moment ben… Draag alvast mijn schone boxer mee

Beantwoord
Dion 18 januari 2020 - 03:17

Dave, ik zit op tzelfde niveau! Zo intens, onbeschrijfelijk. Maar echt klaar konen lukt net niet. Jij wel ondertussen?

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy